Volvo V60 Plug-In Hybrid 7% bijtelling
Bangarage Amsterdam Zuidoost
Kollenbergweg 15
1101 AR Amsterdam

T (020) 452 20 20
E amsterdam@bangarage.nl

PLAN UW ROUTE


ALGEMENE INFORMATIE

Bangarage Amsterdam Zuidoost
Kollenbergweg 15
1101 AR Amsterdam

T (020) 452 20 20
E amsterdam@bangarage.nl

BANGARAGE AMSTERDAM ZUIDOOST VOOR UW NIEUWE OF GEBRUIKTE VOLVO

Bangarage Amsterdam Zuidoost is onderdeel van de Bangroep en officieel dealer voor nieuwe en gebruikte Volvo’s. U kunt bij ons terecht om een proefrit te maken in een nieuwe Volvo. Wanneer u een afspraak maakt zorgen wij ervoor dat de gewenste Volvo klaarstaat , zodat u hem uitgebreid kunt bekijken en zelfs een proefrit kunt maken.

OFFICIEEL VOLVO ONDERHOUD EN SERVICE IN AMSTERDAM

Heeft u al een Volvo en wilt u hem voorzien van een servicebeurt of onderhoud? Dan bent u bij Bangarage Amsterdam Zuidoost aan het juiste adres. Omdat wij een officiële dealer van Volvo zijn, specialiseren we ons in alle Volvo’s. Zo heeft u de zekerheid dat uw Volvo onderhoud gepleegd wordt op de juiste manier en staat u achteraf nooit voor verrassingen. Heeft uw Volvo onderhoud nodig? Maak dan direct online een afspraak. U kunt op de pagina zien wanneer wij uw Volvo van onderhoud kunnen voorzien.

VOOR WELKE MODELLEN VAN VOLVO PLEGEN WIJ ONDERHOUD EN SERVICE?

Bij Bangarage Amsterdam Zuidoost wordenalle modellen van Volvo onderhouden. Wij zijn al sinds 1947 actief bezig met het onderhoud aan Volvo’s. Door deze jarenlange ervaring bezit ons personeel kennis van alle modellen. Of het nu om een oude Volvo V70 of V40 gaat of juist om een nieuwe Volvo V60 of XC60 . Wij bieden het best mogelijke onderhoud aan.

Bangarage Amsterdam Zuidoost pleegt officieel erkend onderhoud aan de Volvo V40, V50, V60, V70, S60, S70, S80, XC60, XC70, XC80, XC90, C70 en de oude Volvo 850. Kortom, het maakt niet uit in welk voertuig u rijdt, U kunt altijd bij Bangarage Amsterdam Zuidoost terecht voor onderhoud of service aan uw Volvo.