Volvo Bangarage Recharge
Volvo Bangarage Recharge mobiel

Bangarage Vakantie Pakket

Krijg voor € 3.000 aan accessoires

Volvo V60 B3 Inscription Mild Hybride

Volvo V60 B3 R-Design
€ 44.995

Bangarage vakantie actie Volvo V60 wit

Volvo V60 B3 R-Design
€ 44.995

Bangarage vakantie actie Volvo V60 rood

Volvo V60 B3 Inscription
€ 44.995

Inhoud van het pakket

Dakbox Space Design 520

Dakbox Space Design 520

De Space Design is vanaf beide zijden te openen dankzij het Dual Opening-systeem. De aerodynamische vormgeving en de vele praktische functies zorgen er in combinatie met de royale binnenmaten voor dat deze box een klasse apart vormt.

Fietsendrager voor 3 fietsen of 2 fietsen (opklapbaar)

Moderne fietsdrager voor trekhaak voorzien van “FIX4BIKE®”. U kunt kiezen uit een drager voor 3 fietsen of voor 2 fietsen. De drager voor 2 fietsen is opklapbaar zodat deze makkelijk op te bergen is. Het voordeel van “FIX4BIKE®” is dat de fietsdrager stabieler zit en eenvoudiger op de trekhaak te monteren is.

 

Fietsendrager
Trekhaak

Inklapbare trekhaak

Met deze elektrisch inklapbare trekhaak hoeft u niet onder de auto te reiken om de trekhaak los te nemen of te demonteren. Met een druk op een knop in de bagageruimte klapt u de trekhaak uit. De trekhaak is met één handbeweging in een van de vergrendelingsstanden te zetten.

Dakdragers

Lastdragers van hoge kwaliteit voor een betrouwbaar en veilig vervoer van lading op het dak. Het aerodynamisch vormgegeven vleugelprofiel is geoptimaliseerd voor een minimum aan luchtweerstand en windgeruis voor comfortabeler ritten.

Lastdragers