De compleet vernieuwde Volvo S60

Het is ons gelukt om de gloednieuwe Volvo S60 voor een kort flitsbezoek binnen te halen. Dat is echt uniek! Kom een exclusief kijkje nemen en bewonder de S60 met eigen ogen. U kunt nog niet proefrijden, dat kan pas tijdens introductie omstreeks voorjaar 2019. Maar, erin zitten, kijken, voelen even aanraken… Het kan nu!

Wij staan op zondag 9 december vrijdag 14 december voor u klaar. Graag tonen wij u de nieuwe Volvo S60 T5 R-Design op de volgende twee locaties

Bangarage S60 Pop-Up Store

Zondag 9 december van 12:00 tot 18:00

In het bruisende winkelcentrum van Amstelveen zullen wij de nieuwe S60 aan u onthullen. U kunt ons vinden ter hoogte van de Zara. Speciaal voor dit event zal er een speciale win-actie zijn waar u kans maakt op een weekend Volvo rijden naar keuze.

Winkelcentrum Stadshart Amstelveen
Rembrandtweg 41 A
1181 GE Amstelveen

S60 VRIJMIBO

Vrijdag 14 december 16:00 tot 21:30

Midden tussen de bedrijven van de Zuidas bevindt zich Café de Blauwe Engel. Hoe luidt u het weekend beter in dan onder het genot van een hapje en een drankje en exclusief kijkje te mogen nemen bij de nieuwe Volvo S60?

Café de Blauwe Engel
Strawinskylaan 143
1077 XX Amsterdam

Reservering

Ja, ik kom naar de S60 Teaser Tour :

Wij nemen contact met u op om uw aanmelding te bevestigen.

De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Versturen te drukken stemt u daarmee in.

* verplicht