Back to work!

De zomervakantie zit er voor de meeste mensen op. Dat betekent dat iedereen weer aan de slag gaat. En hoe kun je je dag beter beginnen dan in een spliksplinter nieuwe auto te stappen? Eigenlijk niet, en daar dachten wij ook zo over. Daarom nu alleen bij Bangarage spectaculaire kortingen op de Volvo V60 modellen die wij op voorraad hebben staan. Dat houdt in de auto’s zeer snel te leveren zijn! Check onze huidige voorraad aan Volvo V60 modellen snel want op = op.

Huidige V60 voorraad 

Volvo V60

Er zijn nog verschillende uitvoeringen van de V60 beschikbaar. De uitgesproken sportieve Business Sport, de gedistingeerd dynamische Polar+ Dynamic en de robuuste Cross Counrty Polar+

Business Sport

De nieuwe Volvo V60 Business Sport is gebaseerd op de R-Design-uitvoering en doet qua uiterlijk en rijdynamiek zijn naam eer aan. Met een verlaagd chassis, sportstoelen vóór, sportpedalen, het met leder bekleed sportstuur, Adaptief TFT Crystal instrumentenpaneel met onder meer een Performance-instelling, vormt deze Zweedse krachtbron de ultieme combinatie van dynamiek en comfort.

Prijslijst downloaden (pdf, 3,4 MB)

Polar+ Dynamic

De Polar+ Dynamic is een zeer complete uitvoering met een groot aantal sportieve elementen. Naast sportief geeft dit de auto ook een zeer frisse uitstraling. De Polar+ Dynamic biedt o.a. lederen bekleding met sportstoelen, diverse sportieve exterieurdetails, Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, 17” lichtmetalen velgen (16” voor D2,D3 en D4) en Volvo on Call.

Prijslijst downloaden (pdf, 3,6 MB)

Cross Country Polar+

Elke weg is begaanbaar voor de V60 Cross Country. Hij heeft een grote bodemvrijheid, geschikt voor elk wegtype en alle weersomstandigheden. De V60 Cross Country is nu beschikbaar als zeer complete Polar+ Edition. Deze speciale uitvoering is standaard voorzien van onder andere City Safety, Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, lichtmetalen velgen, Park Assist achter, Sensus navigatie en Volvo On Call.

Prijslijst downloaden (pdf, 4,6 MB)

Offerte aanvragen

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact met mij op:


De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Versturen te drukken stemt u daarmee in.

* verplicht