Volvo Card maandaanbieding

Als u een Volvo Card heeft kunt u gebruik maken van de Volvo Card maandaanbieding. Neem contact op met ons om gebruik te maken van één van onderstaande aanbiedingen.

Maandaanbieding maart – april

Afsluitbare wielbouten

Voorkom diefstal van uw wielen!

Deze afsluitbare wielbouten vormen een veilige diefstalbescherming die het veel moeilijker maakt de bout zonder sleutel los te draaien. Deze afsluitbare wielbouten zijn verkrijgbaar met afdekkapjes in dezelfde kleur als de overige wielbouten, afgestemd op uw velgkleur.

Nu met 30% korting

Van €75 voor €52,50

Watch: The Volvo Lifestyle Collection

Kies voor eigentijds Scandinavisch design: strak, functioneel en prettig in gebruik door het lichte gewicht. De lederen bandjes zijn gekleurd met plantaardige verfstoffen. Dit hoogwaardige quartz-horloge is waterresistent tot 5 ATM.

Verkrijgbaar in twee maten:
40mm en 36mm doorsnee.

Geldig t/m 31 maart 2019 en zolang de voorraad strekt.

Privileges van uw Volvo Card

Met de Volvo Card geniet u vrijblijvend van exclusieve privileges zoals Volvo Assistance (wegenhulp binnen Europa) en interessante aanbiedingen. U kunt gebruik maken van het gehele Volvo Card programma op Volvocard.nl. Dit programma biedt u steeds wisselende en speciaal geselecteerde aanbiedingen.

Volvo Card aanbieding aanvraag

De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Verzenden te drukken stemt u daarmee in.