Volvo Card maandaanbieding

Als u een Volvo Card heeft kunt u gebruik maken van de Volvo Card maandaanbieding. Neem contact op met ons om gebruik te maken van één van onderstaande aanbiedingen.

Maandaanbieding januari – februari

Stoere Duffelbag

Deze fraaie duffelbag is vervaardigd van duurzaam waterproof nylon en heeft een inhoud van maar liefst 40 liter. Daarmee is deze stoere tas een perfecte metgezel tijdens uw winterse tochten. En zomers gaat uw duffelbag graag mee het water op.

Nu met 20% korting

Van €65 voor €52

Zijwaarts Uittrekbare Skidrager

Niet meer onhandig steun zoeken op de dorpel van de auto om je ski’s vast te zetten of lot maken. Met deze over 60 cm zijwaarts uittrekbare skidrager, schuift u de ski’s eenvoudig naar u toe. Zo blijft uw kleding bovendien schoon. Deze innovatie skidrager is geschikt voor alle ski’s en snowboards en wordt geleverd incl. sloten.

Nu met 20% korting

Van €65 voor €52

Privileges van uw Volvo Card

Met de Volvo Card geniet u vrijblijvend van exclusieve privileges zoals Volvo Assistance (wegenhulp binnen Europa) en interessante aanbiedingen. U kunt gebruik maken van het gehele Volvo Card programma op Volvocard.nl. Dit programma biedt u steeds wisselende en speciaal geselecteerde aanbiedingen.

Volvo Card aanbieding aanvraag

De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Verzenden te drukken stemt u daarmee in.