Volvo Card maandaanbieding

Als u een Volvo Card heeft kunt u gebruik maken van de Volvo Card maandaanbieding. Neem contact op met ons om gebruik te maken van één van onderstaande aanbiedingen.

Maandaanbieding september-oktober

Snelkoppeling Hondentuigje

Handig hondentuigje dat met een snelkoppeling direct in de veiligheidsgordel van de auto wordt vastgezet. Door het gevoerde en comfortabele tuigje blijft uw hond stil op de achterbank zitten.

Het tuigje is eenvoudig in gebruik en makkelijk van de veiligheidsgordel los te maken. Door de flexibele vormgeving is het tuigje ook buiten de auto praktisch en bruikbaar, bijvoorbeeld als wandel-, speur- of trektuigje.

Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

Nu in plaats van € 115 maar slechts € 86,25

Premium Reflecterende Paraplu

21 inch opvouwbare paraplu van reflecterend materiaal, daardoor goed zichtbaar in het donker. Makkelijk mee te nemen door het compacte design. Aan beide zijde is subtiel het Volvo logo verwerkt.

Dit accessoire mag niet missen in uw Volvo.

Nu in plaats van van € 18 maar slechts € 13,50

Volvo Card aanbieding aanvraag

De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Verzenden te drukken stemt u daarmee in.

Privileges van uw Volvo Card

Met de Volvo Card geniet u vrijblijvend van exclusieve privileges zoals Volvo Assistance (wegenhulp binnen Europa) en interessante aanbiedingen. U kunt gebruik maken van het gehele Volvo Card programma op Volvocard.nl. Dit programma biedt u steeds wisselende en speciaal geselecteerde aanbiedingen.