Volvo Card Maandaanbieding

Wij zijn blij dat u uw Volvo bij ons als Volvo-dealer in onderhoud heeft. Daar ontvangt u naast Volvo Assistance ook een Volvo Card voor. Met deze Volvo Card kunt u ook gebruik maken van onze maandaanbiedingen. Deze worden maandelijks speciaal voor u geselecteerd.

 

Set lastdragers met fietsdrager

Langzamerhand is het weer tijd om erop uit te gaan met uw Volvo en de fiets! Daarom nu onze toepasselijke aanbieding: een set lastdragers in combinatie met één of enkele fietsdrager voor veilig vervoer van uw fiets(en) op het dak van uw Volvo. De fietsdragers zijn er in drie uitvoeringen: aluminium, staal en voor vorkmontage. En nu met liefst 25% korting! Kiest u voor alleen de lastdragers of alleen de fietsdragers, dan krijgt u 10% korting.

Nu 25% korting

Prijs op aanvraag

Lastdragers & Fietsdragers
Stelton Waterfles

Stelton design waterflessen

Water, maar dan in drie fraaie kleuren! Verras uzelf of iemand anders met zo’n koele, stalen waterfles van het Scandinavische merk Stelton. Het strakke, minimalistisch ontwerp is van de hand van het bekende Italiaanse designer-duo Daniel Debiasi & Federico Sandri. De flessen hebben een inhoud van 75cl.

Van € 32,50 nu voor € 26

Privileges van uw Volvo Card

Met de Volvo Card geniet u vrijblijvend van exclusieve privileges zoals Volvo Assistance (wegenhulp binnen Europa) en interessante aanbiedingen. U kunt gebruik maken van het gehele Volvo Card programma op Volvocard.nl. Dit programma biedt u steeds wisselende en speciaal geselecteerde aanbiedingen.

Volvo Card Maandaanbieding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.