Volvo Card maandaanbieding

Als u een Volvo Card heeft kunt u gebruik maken van de Volvo Card maandaanbieding. Neem contact op met ons om gebruik te maken van één van onderstaande aanbiedingen.

Maandaanbieding juli-augustus

Dit mag niet ontbreken in uw auto of thuis. Met hoogwaardige leder omhult is deze USB-laadkabel van hoge kwaliteit. Als extra accent is deze ‘must have’ subtiel voorzien van het Volvo logo.

Verkrijgbaar in de kleuren; Charcoal (zwart), Blond (beige) en Amber (Cognac)

Deze kabel is verkrijgbaar voor Apple (Lightning aansluiting) en voor Android (Micro USB)

Nu in plaats van € 25 maar slechts € 20

De hoofdsteun bestaat uit visco-elastisch schuim met een bekleding van textiel. Het schuim past zich qua vorm aan de contouren van de nek aan. Voor passagiers die uitrusten of slapen, draagt de hoofdsteun bij aan een heerlijk comfortabele positie door het hoofd extra steun te geven.

Verkrijgbaar in de kleuren; Charcoal (zwart), Blond (beige)

Nu in plaats van van € 45 maar slechts € 36

Volvo Card aanbieding aanvraag

De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Verzenden te drukken stemt u daarmee in.

Privileges van uw Volvo Card

Met de Volvo Card geniet u vrijblijvend van exclusieve privileges zoals Volvo Assistance (wegenhulp binnen Europa) en interessante aanbiedingen. U kunt gebruik maken van het gehele Volvo Card programma op Volvocard.nl. Dit programma biedt u steeds wisselende en speciaal geselecteerde aanbiedingen.