Volvo S60 Cross Country

Zweedse luxe met een avontuurlijk karakter – Deze sportieve sedan onderscheidt zich van de massa.

Een uniek, stoer postuur

Het imposante, gespierde uiterlijk van de S60 Cross Country weerspiegelt zijn krachtige karakter. De geïntegreerde uitlaatpijpen verraden zijn donkere, sportieve kant, terwijl het ruime, lederen interieur met ergonomische sportstoelen pure luxe uitstraalt.

Op elk terrein

De ongeëvenaarde controle, verhoogde bodemvrijheid en robuuste constructie geven u het vertrouwen om grenzen te verleggen. Deze sportieve rijbeleving wordt versterkt door de variabele koppelregeling en Corner Traction Control. De nieuwe Cross Country-wielen en high profile banden bieden hierbij extra veiligheid en comfort.

Snel schakelen

Rijdt u in de handmatige modus van de automaat in uw S60 Cross Country, dan blijven uw handen voortaan veilig aan het stuur. Met één vingerbeweging bedient u eenvoudig de optionele schakelpaddles. U houdt volledig de controle en door de snellere overgangen krijgt uw rit wat extra pit als u dat wilt.

Snel, zuinig en een lage bijtelling

Welke Volvo u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Onze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen staan garant voor en laag brandstofverbruik en een lage CO²-uitstoot. Veel van deze motoren komen daarom in aanmerking voor een lagere bijtelling. Zo geniet u van een sublieme rijervaring én een aantrekkelijk bijbehorend belastingvoordeel. Benieuwd voor welke uitvoeringen dit geldt?

Volvo S60 Cross Country

S60 Cross Country niet meer leverbaar

De Volvo S60 Cross Country is niet meer leverbaar. In plaats daarvan verwijzen wij u graag naar de Volvo S60. Of misschien hebben we een S60 occasion op voorraad.