De Volvo: S60 Cross Country: elke weg, elk weertype

vanaf € 41.080/ lease vanaf € 829

Zweedse luxe met een avontuurlijk karakter – Deze sportieve sedan onderscheidt zich van de massa.

Nordic+

De S60 Cross Country verkrijgbaar met de 140 kW (190 pk) sterke D4 dieselmotor. Als Nordic+ uitvoering is uw S60 Cross Country standaard voorzien van onder andere Dual Xenon koplampen, City Safety, verwarmbare en elektrisch verstelbare voorstoelen, navigatie en Volvo On Call. Wist u dat u onder andere de parkeerverwarming via de Volvo On Call app op uw smartphone kunt bedienen?

 

Een uniek, stoer postuur

Het imposante, gespierde uiterlijk van de S60 Cross Country weerspiegelt zijn krachtige karakter. De geïntegreerde uitlaatpijpen verraden zijn donkere, sportieve kant, terwijl het ruime, lederen interieur met ergonomische sportstoelen pure luxe uitstraalt.

Op elk terrein

De ongeëvenaarde controle, verhoogde bodemvrijheid en robuuste constructie geven u het vertrouwen om grenzen te verleggen. Deze sportieve rijbeleving wordt versterkt door de variabele koppelregeling en Corner Traction Control. De nieuwe Cross Country-wielen en high profile banden bieden hierbij extra veiligheid en comfort.

Snel schakelen

Rijdt u in de handmatige modus van de automaat in uw S60 Cross Country, dan blijven uw handen voortaan veilig aan het stuur. Met één vingerbeweging bedient u eenvoudig de optionele schakelpaddles. U houdt volledig de controle en door de snellere overgangen krijgt uw rit wat extra pit als u dat wilt.

Snel, zuinig en een lage bijtelling

Welke Volvo u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Onze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen staan garant voor en laag brandstofverbruik en een lage CO²-uitstoot. Veel van deze motoren komen daarom in aanmerking voor een lagere bijtelling. Zo geniet u van een sublieme rijervaring én een aantrekkelijk bijbehorend belastingvoordeel. Benieuwd voor welke uitvoeringen dit geldt?

Volvo S60 CC Bangarage Amsterdam

Proefrit aanvragen

Ja, ik wil een proefrit maken. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak:
Gelieve dit veld leeg te laten.* verplicht