De Nieuwe Volvo S60

Leverbaar en in de showroom in de loop van 2019

Een sedan die er net zo dynamisch uitziet als hij rijdt; krachtige proporties en vol innovatieve techniek. De nieuwe S60 staat garant voor puur rijplezier.

De nieuwe S60 zal alleen leverbaar zijn in de R-Design uitvoering. Hierdoor is de S60 sportiever dan ooit. Want niet alleen het in- en exterieur zal worden uitgelicht door de zwarte raamomlijsting, R-Design diffuser met geïntegreerde dubbele uitlaatpijpen, agressievere voorbumper, sportstoelen en sportstoel. Ook zal de nieuwe S60 een special sportchassis krijgen waardoor de auto nog strakker op de weg zal liggen.

Polestar Engineered

Onder de naam Polestar Engineered introduceerd Volvo samen met Polestar een nieuwe performance uitvoering. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe plug-in hybride T8 Twin Engine van de 60-serie.

Polestar Engineered voegt prestatie bevorderende componenten toe aan het chassis en de krachtige plug-in hybride T8 Twin Engine motor. Polestar gebruikt hiervoor componenten van ’s werelds bekendste bedrijven voor performance parts; Öhlins en Brembo. Dit, samen met de unieke details, aangepaste rij-instellingen en motoroptimalisatie naar 405 pk (298 kW) en 670 Nm, geeft de S60 T8 Polestar Engineered uitstekende prestaties.

Informatie

Houd deze pagina goed in de gaten want hier zal steeds meer nieuwe informatie komen over de nieuwe Volvo S60.

Motoren

De nieuwe Volvo S60 zal de eerste Volvo worden die niet te leveren is met diesel motoren. Het motorgamma van de S60 zal bestaan uit een T5, T6 Twin Engine & T8 Twin Engine Polestar Engineered. Daarmee benadrukt Volvo zijn toewijding aan een duurzame toekomst na de traditionele verbrandingsmotor.

Prijzen

Over de prijzen is op het moment niks bekend. Zodra er meer bekend is zal dat hier komen te staan.

Timings

20 juni 2018 is de auto geïntroduceerd. Begin 2019 zullen de specificaties van de auto bekend worden gemaakt evenals de prijzen en de beschikbare auto’s voor de Nederlandse markt.

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil op de hoogte blijven. Neem contact met mij op zodra er meer over deze Volvo bekend is:


De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Versturen te drukken stemt u daarmee in.

* verplicht