Nieuwe Volvo S60

Vanaf € 33.495 / lease vanaf € 525

De Volvo S60 is een meesterwerk qua ontwerp – typisch Volvo, maar met een dynamische, elegante uitstraling die door vrijwel iedereen gewaardeerd wordt. De Volvo S60 is met 22% bijtelling aantrekkelijk als leaseauto, maar ook ondernemers waarderen de lage onderhoudskosten en maximale betrouwbaarheid. Voor leaseprijzen en informatie over bijtelling kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

De Volvo S60, niet alleen sexy maar ook veilig

Volvo heeft– als eerste automerk ter wereld – een aanrijdingswaarschuwingssysteem uitgevonden voor voetgangers en fietsers. De Volvo S60 heeft het, en kan zelfs automatisch stoppen bij elke snelheid, tot maar liefst 200 km/u. Té sexy om de veiligste auto ooit te zijn? Daar kunnen we mee leven.

Nordic Editions

De extra rijk uitgeruste Volvo S60 Nordic en S60 Nordic+ brengen u comfortabel en veilig naar uw bestemming. Onder alle weersomstandigheden, over ieder wegdek.

De Nordic-uitvoering van de S60 is voorzien van onder andere lichtmetalen velgen, City Safety en Volvo Sensus met 5-inch screen en Performance Audio.

Ook is de S60 verkrijgbaar als Nordic+ uitvoering, in combinatie met een ruim aanbod aan motorvarianten. Naast de uitrusting van de Nordic-uitvoering, worden opties als Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, navigatie en Volvo On Call toegevoegd aan de standaarduitrusting van de Nordic+.

Maak uw S60 Nordic helemaal compleet met Business Pack Connect. Waarmee u extra kunt genieten van navigatie met lifetime Mapcare, High Performance Audio en Park Assist achter.

Proefrit aanvragen

Ja, ik wil een proefrit maken. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak:
Gelieve dit veld leeg te laten.* verplicht