Nieuwe Volvo S60

Vanaf € 33.995 • lease vanaf € 525 • private lease € 439

De Volvo S60 is een meesterwerk qua ontwerp – typisch Volvo, maar met een dynamische, elegante uitstraling die door vrijwel iedereen gewaardeerd wordt. De Volvo S60 is met 22% bijtelling aantrekkelijk als leaseauto, maar ook ondernemers waarderen de lage onderhoudskosten en maximale betrouwbaarheid.

De Volvo S60, niet alleen sexy maar ook veilig

Volvo heeft– als eerste automerk ter wereld – een aanrijdingswaarschuwingssysteem uitgevonden voor voetgangers en fietsers. De Volvo S60 heeft het, en kan zelfs automatisch stoppen bij elke snelheid, tot maar liefst 200 km/u. Té sexy om de veiligste auto ooit te zijn? Daar kunnen we mee leven.

S60 Polar Editions

De Volvo S60 is nu beschikbaar in 3 zeer complete Polar Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort.

S60 Polar

De Polar-uitvoering is standaard voorzien van onder andere City Safety, LED-dagrijverlichting, Park Assist achter, lichtmetalen velgen, Sensus Connect en Sensus Navigatie.

S60 Polar+

Naast de uitrusting van de Polar, worden opties als Dual Xenon koplampen, elektrisch verstelbare lendensteunen en regensensor toegevoegd aan de standaarduitrusting van de Polar+.

S60 Polar+ Dynamic

De Polar+ Dynamic is een zeer complete uitvoering met een groot aantal sportieve elementen. Naast de uitrusting van de Polar, biedt de Polar+ Dynamic o.a. lederen bekleding met sportstoelen, sportieve exterieurdetails, Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, lichtmetalen velgen en Volvo On Call.

Private lease mogelijk

Keurmerk Private LeaseAls particulier een Volvo S60 leasen? Dat kan. U rijdt dan voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Volvo. Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Volvo Private Lease, dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

Proefrit aanvragen

Ja, ik wil een proefrit maken. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak:


* verplicht