Volvo V40 Cross Country

Polar+ Luxury

Vanaf

€ 32.995

Lease

€ 519

Private Lease

€ 469

De Volvo V40 Cross Country biedt het beste in Scandinavisch design en is nu leverbaar als zeer complete Polar+ Luxury. Deze uitvoering is standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort en wordt geleverd met standaard gratis automaat.

Polar+ Luxury

vanaf € 32.995

ruim € 11.000 voordeel

Helemaal compleet en met zeer veel voordeel, de Volvo V40CC Polar+ Luxury. Unieke Cross Country elementen en een zeer rijke uitrusting met onder andere DAB+ radio, Keyless Drive, panoramisch dak, parkeercamera achter, Premium audio by Harman Kardon en een Alarm klasse 3.

Verkrijgbaar in T3 benzine motor met gratis automatische transmissie.

Volvo V40CC Private lease

Volvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast bedrag van €469 per maand een gloednieuwe Volvo. Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Volvo Private Lease, dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.Keurmerk Private Lease

Ik ben geïnteresseerd

Ja, ik wil graag meer weten over deze auto.
Neem contact met mij op.


De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Versturen te drukken stemt u daarmee in.

* verplicht