Tijdelijke wijziging openingstijden Amsterdam West

Door daling van het aantal werkplaatsbezoeken als gevolg van COVID-19 zijn wij helaas genoodzaakt om de vestiging Bangarage Amsterdam West één dag in de week te sluiten.
Met ingang van vrijdag 25 september 2020, zal dit elke vrijdag zijn tot nader bericht. Uiteraard kunt u wel op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag terecht in Amsterdam West.

Bangarage Amsterdam West is een servicepunt van Bangarage waar u als klant voor reparatie en onderhoud terecht kan. In verband met de aanhoudende COVID-19 perikelen zijn wij helaas genoodzaakt om de vestiging één dag in de week te sluiten. U kunt op de vrijdagen uiteraard wel terecht bij onze andere vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amstelveen of Mijdrecht.

Noodgeval

Om u optimaal van dienst te zijn met noodgevallen kunt u gebruik maken van de 24/7 service van Volvo Assistance. Deze dienst is gratis als u over een Volvo-Card beschikt. Een Volvo-Card krijgt u gratis en automatisch als u uw Volvo jaarlijks bij ons in onderhoud heeft.

U kunt Volvo Assistance bereiken door in Nederland te bellen met 0800 – 865 86 22 77. Als u aangeeft dat uw Volvo naar één van onze andere vestigingen gebracht moet worden kunnen wij u daar verder helpen.

Alvast dank voor uw begrip.

Uw Customer Service team van Bangarage.