Bangarage viert de zomer

Vakantie kan veel stress met zich meebrengen. Hebben we wel alle spullen ingepakt? Paspoort meegenomen? Auto klaar voor de lange reis? Met dat laatste helpt Bangarage u graag.

Onbezorgd op vakantie – Volvo Zomercheck

Gratis voor Volvo Card-houders, reguliere prijs €29

Uw Volvo wordt op 20 punten gecontroleerd. Denk onder andere aan de staat van de accu, bandenspanning, alle vloeistoffen, remsysteem, conditie van de trekhaak, en de verlichting. Deze grondige inspectie zal ongeveer 20 minuten duren, dus u kunt er gemakkelijk even op wachten.

Plan uw Zomercheck tijdig voor uw vakantie in, dan heeft u alvast één zorg minder. Vergeet niet uw Volvo Card mee te nemen.

Maak een afspraak

Navigatie update

Wij controleren ook of uw navigatiesysteem is voorzien van de meest up to date versie. Zo niet kunnen wij de DVD bestellen. Als uw auto is voorzien van Sensus Navigatie kunt u via Volvo Support zelf – gratis – de update downloaden.

Volvo Assistance & Volvo Card

Als u jaarlijks een onderhoudsbeurt uitvoert verlengen wij automatisch uw Volvo Assistance. Hiermee bent u 24/7 verzekerd van hulp bij pech in heel Europa. Door de Volvo Card heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de maandaanbieding. Deze maand is het speciaal gericht voor de reizigers. Check de maandaanbieding

Maandaanbieding Volvo Card

Aircocheck en -reiniging

Ook voor de airco worden het weer drukke tijden. Veel kilometers met hoge temperaturen dus de airco draait overuren. Voorkom die vieze, en soms zelfs schadelijke, lucht in de auto en laat uw airco compleet checken op functionaliteit en als het nodig is reinigen. Voor meer informatie over de aircoreiniging en andere mogelijke preventieve behandelingen klik hier.

Volvo Assistance pechhulp
Fortron Aircoreinigingsservice