Volvo Erkend Schadeherstel

Laat u niet sturen, géén eigen risico

Autoschade Drenth, onderdeel van de Bangroep, is een modern autoschade-herstelbedrijf met de nieuwste apparatuur. Een team van zeer bekwame medewerkers neemt u graag alle zorg uit handen. Vanaf het moment dat u uw auto ter reparatie aanbiedt staat er een vervangende auto voor u klaar. Service van Autoschade Drenth en Volvo Bangarage!

Na een vriendelijke ontvangst wordt de schade aan uw auto samen met een vakbekwame medewerker van Autoschade Drenth geïnventariseerd. Alle benodigde gegevens worden genoteerd en onze specialisten brengen uw auto weer in perfecte staat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van originele Volvo onderdelen en wordt er milieuvriendelijk gewerkt.

Ons hoog opgeleid personeel is bekend met de allerlaatste techniek en veiligheidsaspecten van zowel Volvo als andere merken waardoor uw veiligheid te allen tijde gegarandeerd blijft.

Heeft uw auto schade? Bel ons op (020) 668 26 30 of vul het schadeformulier in op de website van Autoschade Drenth.

Autoschade Drenth

Vakkkundige demontage en montage volgens fabrieksvoorschrift

Na inventarisatie van de schade aan uw auto wordt wanneer nodig de verzekeringsmaatschappij per computer direct op de hoogte gesteld. Een bezoek van een schade-expert is hierdoor vrijwel niet meer nodig en kunnen we vrij snel van start met de demontage van de auto. Beschadigde delen worden gedemonteerd, plaatwerk wordt professioneel uitgedeukt en indien nodig vervangen door originele onderdelen. Onze specialistische richtapparatuur ontdekt elke vervorming van carrosserie, chassis en dragende delen zodat uw auto na reparatie weer voldoet aan de eisen die de fabrikant bij het ontwikkelen van de auto heeft gesteld.

Voorbewerken

De voorbewerking aan uw auto is van essentieel belang voor de kwaliteit van het lakwerk. Onnodig misschien om te zeggen dat hier door ons veel tijd aan wordt besteed. Het plaatwerk wordt zorgvuldig geplamuurd en in de grondverf gespoten waarna deze grondverflaag infrarood wordt gedroogd. Na droging van de grondverflaag wordt in de voorbewerkingsfase de gehele auto nauwkeurig geschuurd en vakkundig afgeplakt alvorens de auto wordt aangeboden aan de spuitafdeling.

Eigen verfmengfaciliteiten

Autoschade Drenth beschikt over een eigen mengadeling met unieke verfmengfaciliteiten. Door middel van meting via speciale geavanceerde meetapparatuur kunnen we de juiste kleur van uw auto bepalen. ledere kleur heeft een eigen recept. De juiste meting geeft aan welke kleuren met elkaar vermengd moeten worden om de juiste kleur te krijgen. Een kleur kan namelijk vanaf fabriek afwijken en zelfs door weersinvloeden en veroudering sterk veranderen. Wij zorgen ervoor dat u geen kleurverschil ziet!

Professioneel en kwalitatief hoogstaand spuitwerk

Bij spuitwerk gaat uw auto nadat eerst de juiste kleur is aangemaakt naar onze hypermoderne spuitcabine. Na een grondige allerlaatste inspectie van de voorbewerking wordt de auto in zijn geheel stofvrij gemaakt en ontvet. Dan wordt gestart met het aanbrengen van de basiskleur in een ‘watergedragen’ laklaag. Autoschade Drenth werkt uitsluitend met milieuvriendelijke materialen en grondstoffen. De fabrieksgarantie op de lak blijft hierdoor gegarandeerd.

De auto is nu gereed voor de laatste ‘final touch’ het spuitwerk. De lak wordt per laag op de auto aangebracht die telkens eerst goed dient te drogen alvorens er een volgende laag wordt opgezet. Na het aanbrengen van de laatste laklaag wordt het spuitwerk afgerond met het aanbrengen van de blanke laklaag. Deze laatste laag dient als extra bescherming en geeft de auto een extra glans.

Controle en inspectie

Wanneer de laklaag volledig gedroogd is wordt de auto uit de spuitcabine gehaald en wordt zorgvuldig het afplakpapier en afplaktape verwijderd. De auto wordt dan in zijn geheel nagekeken. Zijn er nog oneffenheden in de lak en is er de juiste hoeveelheid lak op de auto aangebracht. Op dat moment wordt ook de kleur van het nieuwe spuitwerk beoordeeld. Als het eindresultaat volgens de normen van Autoschade Drenth voldoet dan wordt de eindmontage van de auto gestart. De benodigde onderdelen zijn inmiddels al geruime tijd binnen aangezien die al besteld zijn meteen bij het vaststellen van de schade.

De auto wordt volgens fabrieksnormen afgebouwd en bij het ophalen van uw auto lopen we samen met de klant nog even de reparatie na. Wat is er gebeurd met uw auto en is alles naar tevredenheid door ons afgewerkt? Na deze laatste in spectie ontvangt u de sleutel en kunt u weer veilig en volop genieten van uw eigen auto.

Alternatieve reparaties

Ook voor alternatieve reparaties bent u bij Autoschade Drenth op het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden, waaronder vakkundige ruitreparaties, spot repair, het bekende uitdeuken zonder spuiten, kunststofreparaties aan bumpers, dashboard en bekleding.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de vele mogelijkheden, via de website van Autoschade Drenth.

Autoschade Drenth BV is een onderdeel van de Bangroep BV.