Bangarage voorraad actie

Bangarage biedt al haar V90 modellen op voorraad aan met een zeer aantrekkelijke actie. U krijgt €5000 inruil premie of aan accessoires als u een nieuwe Volvo V90 uit voorraad koopt of least. (Centrale inkoop is uitgesloten van deze actie)

Door op de onderstaande kop te klikken komt u uit bij onze huidige voorraad gesorteerd op V90. De auto’s waar de actie op loopt hebben een opvallende markering bij de eerste afbeelding. Zo kunt u makkelijk herkennen om welke auto’s het gaat.

De ultieme estate

De V90 is gecreëerd voor een wereld die vraagt om veelzijdigheid, zonder concessies te doen aan elegantie en verfijning. Van
de fraaie, strakke lijnen van het exterieur tot het ruimtelijke, lichte interieur. Dit is een estate die krachtige looks combineert met dagelijkse bruikbaarheid. ledereen reist eerste klas waar u ook zit. Want in de V90 heeft u uw privé-lounge, een plek waar comfort en luxe samenkomen met technologie en vakmanschap.

Proefrit aanvragen

Ja, ik wil een proefrit maken. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak:


De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Versturen te drukken stemt u daarmee in.

* verplicht