Volvo Bangarage Amsterdam Zuidoost

Voor verkoop van nieuwe en gebruikte Volvo’s, leasen, financieren, verzekeren, service, onderhoud, APK, reparatie, schadeherstel, spotrepair, smartrepair en reconditioneren.

Volvo Bangarage Amsterdam Zuidoost
Kollenbergweg 15
1101 AR Amsterdam
(020) 452 20 20

Contact opnemen

Openingstijden

Kentekenloket

Voor het overschrijven van uw kenteken kunt u terecht op de Lemelerbergweg 36A in Amsterdam Zuidoost.

Bangarage Amsterdam Zuidoost voor uw nieuwe of gebruikte Volvo

Bangarage Amsterdam Zuidoost is onderdeel van de Bangroep en officieel dealer voor nieuwe en gebruikte Volvo’s. U kunt bij ons terecht om een proefrit te maken in een nieuwe Volvo. Wanneer u een afspraak maakt zorgen wij ervoor dat de gewenste Volvo klaar staat.

Officieel Volvo onderhoud en service in Amsterdam

Heeft u een Volvo en wilt u hem voorzien van een servicebeurt of onderhoud? Dan bent u bij Bangarage Amsterdam Zuidoost aan het juiste adres. Omdat wij een officiële dealer van Volvo zijn, specialiseren we ons in alle Volvo’s. Zo heeft u de zekerheid dat uw Volvo onderhoud gepleegd wordt op de juiste manier en staat u achteraf nooit voor verrassingen. Heeft uw Volvo onderhoud nodig? Maak dan direct online een afspraak.

Voor welke modellen van Volvo plegen wij onderhoud en service?

Bij Bangarage Amsterdam Zuidoost worden alle modellen van Volvo onderhouden. Wij zijn al sinds 1947 actief bezig met het onderhoud aan Volvo’s. Door deze jarenlange ervaring bezit ons personeel kennis van alle modellen. Of het nu om een oude Volvo V70 of V40 gaat of juist om een nieuwe Volvo V60 of XC60 . Wij bieden het best mogelijke onderhoud aan.

Bangarage Amsterdam Zuidoost pleegt officieel erkend onderhoud aan de Volvo V40, V50, V60, V70, V90, S60, S70, S80, S90, XC40, XC60, XC70, XC90, C70 en de oudere Volvo’s. Kortom, het maakt niet uit in welke Volvo u rijdt, U kunt altijd bij Bangarage Amsterdam Zuidoost terecht.