Volvo leasen

Een Volvo leasen, volledig afgestemd op uw wensen

Volvo is meer dan een unieke en comfortabele auto met klasse, dat weet de zakelijke rijder als geen ander. Volvo Bangarage doet zaken met alle grote leasemaatschappijen en heeft daarnaast het eigen leasemerk Banlease. Een compleet pakket leaseproducten, inclusief private lease, goed geregeld en afgestemd op de wensen van de Volvo-rijder, zakelijk of privé.

Betrouwbaar uw Volvo leasen doet u met Banlease, van Volvo Bangarage

Ondernemers doen het liefst zaken met personen en bedrijven die bekend zijn en vertrouwen uitstralen. Een bedrijf waar men u bij naam kent. Dit is ook de reden dat steeds meer ondernemers hun Volvo via Volvo Bangarage leasen. Met Banlease bieden wij u tailor made autolease-oplossingen die aansluiten op uw wensen.

Leasevormen

Full operational leaseU kunt kiezen uit verschillende soorten leasevormen. Wilt u het gemak van één maandbedrag en alle soorten service-verlening in één overeenkomst? Dan past Full Operational Lease het beste bij u. Alles is hierin meegenomen: van afschrijving, belasting en rente, tot reparatie, onderhoud en banden.

Bij Netto Operational Lease is het maandelijkse leasetarief lager dan bij Full Operational Lease. Bij Netto Operational Lease hoeft u geen bedrijfskapitaal te investeren, waardoor uw kredietruimte niet wordt aangetast. De Volvo komt niet op uw balans te staan, u loopt daardoor geen restwaarde risico.

Een andere mogelijkheid is Financial Lease. Met deze leasevorm financiert u het aankoopbedrag en wordt de Volvo na het aflopen van de looptijd uw eigendom. U zorgt zelf voor bijvoorbeeld onderhoud, reparaties en verzekering.

Als particulier kunt u leasen via Volvo Private Lease. Hiermee kunt u een nieuwe Volvo V40 rijden voor een vast maandbedrag. Dat bedrag is inclusief houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, banden en verzekering.

Geen kopzorgen meer over mobiliteit bij het leasen van een Volvo

Volvo Bangarage is op de hoogte van uw specifieke behoeften. Het telefoonnummer of e-mailadres van Volvo Bangarage is het enige dat u nodig heeft om gedurende de gehele looptijd van het leasecontract van alle zorgen met betrekking tot uw auto of uw wagenpark af te zijn.

Volvo leasen

Ja, ik wil een offerte ontvangen voor het leasen van een Volvo. Neem contact met mij op:

Gelieve dit veld leeg te laten.* verplicht