Volvo Private Lease

Zorgeloos rijden op z’n Zweeds

Volvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Volvo. Zoals de zeer complete Volvo V40 Nordic voor de aantrekkelijke introductieprijs van€ 369,- per maand. De Nordic-uitvoering is standaard voorzien van onder andere lichtmetalen velgen en met het slimme City Safety rijdt u zorgeloos door elke stad. Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

 

Een slimme keuze

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van het rijden in een Volvo V40, V40 Cross Country of de S60 en de V60. Volvo heeft nu tijdelijk een zeer aantrekkelijk aanbod die het voor particulieren nog verleidelijker maakt om in een Volvo te rijden.

U hoeft alleen nog maar te tanken!

Private lease V40

V40 Nordic

Met de V40 T2 Nordic geniet u zorgeloos voor slechts v.a.€ 369 per maand van een bijzonder compleet uitgeruste auto die u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt.

Items_list_small_V40_Nordic_Plus_1140x780

V40 Nordic+

Ook is de Volvo V40 verkrijgbaar als ongekend complete T2 Nordic+ uitvoering voor v.a.€399,- per maand. Met standaard o.a. stoel- en parkeerverwarming. U voelt zich al snel thuis in deze extra rijk uitgeruste Volvo.

Items_list_small_V40CC_Nordic_Plus_1140x780

V40 Cross Country Nordic

Combineer puur rijplezier met het robuuste design en de verhoogde rijhoogte van de V40 Cross Country. Geniet van de rijk uitgeruste Nordic uitvoering en de T3 benzinemotor. Vanaf 399,- per maand

V60 Momentum_612_Passion_Red

V60 Nordic

Met de V60 T2 Nordic geniet u zorgeloos voor slechts v.a.  €459 per maand van een bijzonder compleet uitgeruste auto die u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt.

V60 Momentum_614_Solid_Ice_White

V60 Nordic+

Ook is de Volvo V60 verkrijgbaar als ongekend complete T2 Nordic+ uitvoering  voor v.a.€489,- per maand. Met standaard o.a. stoel- en parkeerverwarming. U voelt zich al snel thuis in deze extra rijk uitgeruste Volvo.

S60_RDesign_612_Red_Passion

S60 Nordic

Geniet van de rijk uitgeruste Volvo S60 Nordic uitvoering en de T2 benzinemotor. Vanaf 439,- per maand

Volvo Private lease

Ja, vertel mij meer over de Private Lease mogelijkheden
Gelieve dit veld leeg te laten.

Voorkeursmodel:

Volvo V40Volvo V40 Cross CountryVolvo V60Volvo S60* verplicht

Wat is mijn auto waard?

Wilt u graag weten wat uw huidige auto waard is, omdat omdat u een nieuwe of gebruikte Volvo overweegt? Vul het kenteken in en Volvo Bangarage doet u een scherp voorstel.

Wat is mijn auto waard