Volvo Black Editions
Volvo Black Editions

Volvo Black Editions

De Black Editions zijn speciale uitvoeringen van de Volvo EC40, EX40, XC40 en XC60. De auto’s zijn te herkennen aan hun Onyx Black exterieur keur waar alle accenten ook in hoogglans zwart uitgevoerd zijn.

Volvo EC40 Black Edition

Ervaar de toekomst van elektrisch rijden met de Volvo EC40, waar geavanceerde technologie en modern design samenkomen. Geniet van emissievrije prestaties, een strak coupé-silhouet en baanbrekende veiligheidssystemen in deze stijlvolle elektrische SUV.

Volvo XC40 Black Edition

De Volvo XC40 combineert Scandinavisch design met innovatieve technologie voor een ongeëvenaarde rijervaring. Geniet van ultiem comfort, geavanceerde veiligheidssystemen en een stijlvolle uitstraling in deze compacte SUV.

Volvo XC60 Black Edition

De Volvo XC60 biedt een perfecte balans tussen luxe en prestaties, met een elegant design en krachtige motoropties. Ontdek geavanceerde veiligheidstechnologieën en een verfijnd interieur voor een ongeëvenaarde rijervaring in deze premium SUV.

Volvo XC40

Ervaar een Volvo!

Wilt u echt ervaren hoe het is om een Volvo te bezitten? Plan dan bij ons een proefrit in een Volvo model naar uw keuze.

Proefrijden in een Volvo?
Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil proefrijden in een Volvo

Proefrit aanvragen Black Editions

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.