De nieuwe Volvo S90

Vanaf € 47.495 • lease vanaf € 719

De Volvo S90, een enorme stap op het gebied van dynamiek, performance en verfijning. Een echte rijdersauto. Met het dashboard en de middenconsole naar u toegericht heeft u alles binnen handbereik en is de auto volledig op u afgestemd. Zelfs na enkele uren stapt u even ontspannen en uitgerust uit, als u instapte. Design en rij-ervaring in totale harmonie. De nieuwe S90 ademt zorgvuldigheid en aandacht die in het ontwerp is gelegd. Van het zeldzame Nordic hout, tot de subtiele contouren van de motorkap. Ieder detail weerspiegelt het echte, Scandinavische vakmanschap.

Nu te bewonderen in onze showroom.

Wereldklasse in veiligheid, door de creativiteit en inventiviteit

De nieuwe S90 is voorzien van City Safety. Dit systeem herkent voetgangers, fietsers en – een wereldprimeur – grote dieren op de weg. Niet alleen in de stad, maar ook daarbuiten. Uw auto waarschuwt u en remt indien nodig, zelfs in het donker. Razendsnel calculeert de auto het risico op een aanrijding bij het benaderen van langzame of stilstaande voertuigen.

De auto brengt nog een wereldprimeur met zich mee: Volvo-technologie die weet wanneer u over de wegbelijning rijdt en van de weg af dreigt te raken. Ook op hogere snelheid. Die bijstuurt en u weer op veiliger terrein brengt.

Er zijn momenten waarop een helpende hand rijden meer ontspannen en veiliger maakt. Pilot Assist behoudt automatisch de door u ingestelde snelheid of de afstand tot de auto voor u. En subtiele bijsturing houdt u binnen de lijnen van de wegmarkering.

Proefrit aanvragen

Ja, ik wil een proefrit maken. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak:


* verplicht