Volvo XC90 hero
Volvo XC90 hero mobiel

Volvo XC90 Recharge

Vanaf € 91.995

Geëlektrificeerde aandrijflijnen, slimme connectiviteitsservices en een uniek Scandinavisch gevoel van vakmanschap en vindingrijkheid – dit is de Volvo XC90. De luxeauto met betekenis. De XC90 combineert kracht met duurzaamheid. Met Plug-in Hybride kunt u zelfs zonder emissie reizen.

Ruimte voor zeven personen

Of u nu alleen of met familie of vrienden onderweg bent: elke passagier verdient voldoende bewegingsruimte. In de XC90 SUV rijden probleemloos zeven mensen mee – veilig en comfortabel.

Eersteklas zitten op de derde rij

De XC90 SUV heeft zeven zitplaatsen waarvan twee volwaardige zitplaatsen op de derde zitrij. Passagiers tot 170 cm (dus niet alleen kinderen!) rijden daar comfortabel mee, met hun eigen airconditioning, opbergruimte en bekerhouder.*

Klaar voor de toekomst

De elektromotor en verbrandingsmotor werken perfect samen in deze luxe plug-in hybride sedan. Het resultaat: minder uitstoot, volle controle en meer vermogen. In veel gevallen is dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot zelfs mogelijk.

Kies het model wat bij u past:

Plug-in hybride

Compromisloze combinatie van accu en brandstofmotor
€ 91.995
  • Lage tot geen C02-emissies
  • Flexibel in rijmodus
  • Hoge prestaties
  • Standaard 390 pk
Volvo XC90 Proefrit

Ervaar de Volvo XC90

Neem plaats achter het stuur en ervaar de toekomst van het rijden in de XC90; Luxueus maar toch elegant, straalt hij geraffineerde kracht uit. Een zevenpersoons SUV, die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren.

Proefrijden in de Volvo XC90
Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Ja, ik wil proefrijden in de Volvo XC90

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.