Nieuwe Volvo XC90

Vanaf € 69.995 • lease vanaf € 989

De nieuwe Volvo XC90 is een hoogtepunt van Zweeds topdesign en uitzonderlijke technologie. Zo kan hij volledig elektrisch rijden of als een raspaard gebruikmaken van het gecombineerd vermogen van de elektro- en benzinemotor: maar liefst 407 pk! Fraaie techniek ten dienste van het milieu en de inzittenden van de Volvo XC90. De nieuwe XC90 kopen of leasen kan bij Bangarage, officieel Volvo dealer. Maak hier kennis met de meest luxueuze Volvo ooit gemaakt: de nieuwe Volvo XC90.

Volvo XC90 – 90th Anniversary Edition

Vanwege het 90-jarig bestaan van Volvo is er van de XC90 nu een extra complete Anniversary Edition verkrijgbaar.

Zakenauto van het Jaar 2017

De XC90 is verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2017. Met recht een businessclass auto. De grote Volvo XC90 wordt door de vakjury het hoogst gewaardeerd. De Zweedse SUV is de eerste van een nieuwe generatie modellen en maakte al meteen na zijn lancering – een kleine twee jaar geleden – veel los bij lease-, fleet- en ander zakelijke rijders.

Volvo XC90 T8 Twin Engine

De T8 Twin Engine is verkrijgbaar vanaf € 81.895 of lease vanaf € 1.039 per maand. De Volvo XC90 maakt ruimte, veiligheid en hybridetechniek bereikbaar.

De volgende stap in design

Verweven in traditioneel Zweeds design, kenmerkt de nieuwe Volvo XC90 zich als sterk en elegant.

Standaard oplettend

De Intellisafe technologie van de nieuwe Volvo XC90 helpt de bestuurder continu bij het voorkomen van aanrijdingen en grijpt zelfstandig in wanneer er toch een aanrijding dreigt. De Volvo XC90 is een echte Volvo: toonaangevend op het gebied van actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen.

Veelzijdig & comfortabel

Met zeven neerklapbare stoelen biedt de XC90 zeer veel ruimte en comfort voor vrienden, familie en hun bagage. Doordeweeks representatief voor de zakelijke gebruiker, in het weekend een op en top familieauto. Naar de wintersport of uit zeilen? De Volvo XC90 is uw partner.

Geef uw XC90 een eigen gezicht

Met twee uitgebreide stylingkits en een scala aan accessoires geeft u uw compleet nieuwe XC90 uw eigen touch. De verkoopadviseurs van Volvo Bangarage nemen u graag mee in de wereld van de nieuwe Volvo XC90 en stellen samen met u de ideale uitvoering samen, of u de XC90 nu wilt kopen of leasen.

Proefrit aanvragen

Ja, ik wil een proefrit maken. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak:


* verplicht