Werken bij Volvo Bangarage

Bangarage, is de officiële Volvo dealer van Groot-Amsterdam met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen en Mijdrecht en een autoschadebedrijf. Bij Volvo Bangarage staat alles in het teken van zorg voor mensen en relaties. We zijn een eigentijds, dynamisch team dat persoonlijke, hoogwaardige service biedt en veel aandacht heeft voor veiligheid en zorgt voor ons milieu. In de waarden die Volvo een succesvol premium automerk maken. En dat ervaar je heel direct in onze showroom, waar persoonlijke aandacht, respect en integriteit heel vanzelfsprekend zijn.

Vacature monteur

Monteur
Het onderhouden en repareren van een auto, dat is wat jij kan. Wat is er nu mooier dan iemand met een probleem aan zijn auto weer op weg te helpen? Lijkt dit op jou? Bekijk dan snel deze vacature!

Vacature afleverspecialist

(Junior) verkoper / Afleverspecialist
Naast dat je de fijne kneepjes van het verkoopvak leert heb je de belangrijke taak om auto’s af te leveren aan klanten. Alle knopjes en functies van een auto weet jij uit te leggen!

Vacature verkoopadviseur
Verkoop adviseur
Klanten voorzien van mobiliteit, of dat nu met een spliksplinternieuwe auto is of een mooie gebruikte. Koop, lease of misschien een abbonement? Jij helpt mensen op weg.
Workshop Support / Service Adviseur
Jij bent de ondersteunende factor tussen de werkplaats en de klant. Het inplannen van afspraken, beheer van de vervangend vervoer auto’s, factureren en klanten voorzien van advies.
Vacature schade hersteller
Gediplomeerde allround schadehersteller
Een deuk, kras of een dorpel die helemaal in elkaar zit? Dat kan jij verhelpen. De auto voldoet weer helemaal naar de fabrieksspecificaties.