Bangarage Zomer Campagne

Bangarage Zomer Acties

De afgelopen periode heeft uw Volvo waarschijnlijk meer thuis gestaan dan gebruikelijk. Langzaam maar zeker mogen we weer meer de deur uit, op vakantie in eigen land of misschien zelfs in het buitenland? Daarom is het wel belangrijk dat niet alleen u maar ook uw Volvo er klaar voor is. Daarom hebben we bij Bangarage een aantal acties om goed voorbereid te zijn op de zomer.

Zomer Safety Check

Gratis voor Volvo card-houders controleren wij uw Volvo op 20 belangrijke onderdelen. Zoals onder andere de banden, remmen, verlichting, de vloeistoffen, het uitlaatsysteem en,  indien aanwezig, de stekkerdoos van uw trekhaak. Voor niet Volvo Card-houders kost deze check slechts €29.

Back on Track Offer

Zeg nou eerlijk, wat is er fijner dan een schone auto? Laat daarom uw auto professioneel schoonmaken zowel van binnen als van buiten. Tijdens deze reconditionering wordt de lak van uw Volvo gepolijst en gereinigd en voorzien van beschermende wax. Van binnen wordt gezogen en gereinigd. Het dashboard en alle roosters stofvrij gemaakt en krijgt het leer een speciale behandeling.

€199 voor S40/V40/V50/S60/V60/V70/XC70.

€249 voor XC40/XC60/S90/V90/XC90 en overige modellen.

Back on Track Offer

Uw Volvo fris en u alert

Tijdens hoge temperaturen wordt er doorgaans extra veel van uw airco gevraagd. Bovendien kan er stof en vuil in de leidingen blijven zitten. Boek daarom nu de Aircocheck in combinatie met Aircoreiniging voor slechts €49. Ook controleren wij het interieurfilter, die is van belang om vuil en pollen buiten uw Volvo te houden. De prijs van een nieuw filter is v.a. €79 inclusief montage.

Aircocheck & Interieurfiler

Bestel een aanbieding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.