Rebel Blue Crew Bangarage Mijdrecht

Rebel Blue Crew bij Volvo Bangarage Mijdrecht

Afgelopen weekend ontvingen we bij onze vestiging in Mijdrecht de ‘Rebel Blue Crew‘. De naam zegt het al, dit is een club waar je een Volvo moet hebben in de kleur Rebel Blue.

Na een puzzelrit werd er een grote afsluiting gehouden met een foodtruck en werden er foto’s gemaakt van alle auto’s, inclusief Rebel Blue vrachtwagen, die aanwezig waren.

Oprichter Roy Popping over het ontstaan van de Rebel Blue Crew

In februari van 2019 vond ik op een Rebel Blue V40 met op 1 cijfer na exact het zelfde kenteken als dat van mij. Het leek mij een geweldig idee om 2 identieke auto’s met nagenoeg identieke kentekens op de foto te zetten. Toen ik het idee deelde met een andere Rebel rijder leek het hem ook leuk om die dag langs te komen.

Na het posten van de foto met 3 Rebel’s ging hij vrij snel viraal en begonnen steeds meer Rebel’s zich te melden om een keertje te meeten met ons. Dit was het moment dat ik besloot om de Rebel Blue Crew op te richten en ben gaan zoeken naar elke Rebel Blue Volvo die ik kan vinden. Veel mensen vinden vet vinden maar slechts weinigen in durven te rijden.

Zij die in een Rebel rijden zijn echte rebelen! Nu ongeveer 2 jaar na het oprichten van de Rebel Blue Crew is het Nederlands sprekende gedeelte van de crew is gegroeid tot ruim 75 leden en daarmee hebben we naar schatting 60% van alle Rebel’s uit de Benelux.

Internationaal gezien heeft de crew meer dan 300+ leden!