Volvo V70 T4 Nordic+

Bangarage | Occasion uitgelicht

Volvo V70 T4 Nordic+

In ‘Occasion uitgelicht’ brengen we iedere week een van onze occasions extra onder de aandacht. Dit kan zijn omdat het een uniek exemplaar is of gewoon omdat het een gave auto is!

Dit keer is het de beurt aan deze prachtige Volvo V70 Nordic+. De laatste Volvo met die zo kenmerkende rechte achterkant.

Uitvoering van vroeger

De Nordic uitvoeringen zijn al vaker gebruikt bij Volvo. Zo had je bijvoorbeeld ook een Volvo 940 Nordic. Als extra’s kreeg je dan onder andere; hoogwaardige stoffen bekleding, buitentemperatuur meter, handmatige airco, koplamp wis-was installatie en roofrails.

Volvo 940 Nordic

De Nordic uitvoering van deze V70 zorgt ervoor dat er een parkeerverwarming met timer op de auto zit die je met de Volvo On Call op je smartphone kan bedienen. Zo hoef je nooit meer te krabben en stap je in de winter in een heerlijk verwarmde auto. Deze V70 is zelfs voorzien van de Nordic+ uitvoering. Als extra kreeg je dan onder andere een elektrisch bedienbare achterklep, Select lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen en een adaptief digitaal instrumenten paneel.

De ruimte in de kofferbak

Vanwege de rechte kofferbak heb je een enorm veel ruimte. Handig voor als je op vakantie gaat maar als je even snel een paar boodschappen gaat doen kan het vervelend zijn dat de lading kan gaan schuiven. Daar heeft Volvo ook iets op bedacht namelijk de boodschappentashouder. Je kan je krat of plastic tas dan aan een heel handig hakje hangen zodat deze altijd netjes rechtop blijf! Het was een handige optie die toen € 35 kostte.

Interesse?

Deze Volvo is verkocht, maar neem gerust een kijkje bij onze huidige voorraad.

Niels Brouwer

Dit stukje is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.