Polestar Tuning

Polestar Engineered Optimalisation

Met Polestar Engineered Optimalisation haalt u het maximale uit uw Volvo. Er worden niet alleen pk’s en NM toegevoegd maar de hele aandrijflijn wordt verbeterd. Met name op de gebieden waar u tijdens het rijden het meest gebruik van maakt. Polestar heeft bij het ontwikkelen van de software zich gericht op vijf essentiële prestatieaspecten van de auto. Hierdoor wordt uw rijervaring preciezer en evenwichtiger.

Gaspedaalreactie

De gaspedaalreactie is aangepast om een betere feedback en acceleratie te creëren. Perfect om inhaalmanoeuvres te maken of tijdens het actief rijden op bochtige wegen.

Reactie bij loslaten van gaspedaal

Door de aanpassing van de motor en de automatische versnellingsbak kan er sneller gereageerd worden als de bestuurder het gaspedaal plotseling loslaat. Zo blijft u altijd in controle.

Polestar Engineered OptimalisationSchakelsnelheid

De schakelsnelheid van de automatische versnellingsbak is verbeterd. De auto zal daardoor sneller accelereren en directer reageren op de input van de bestuurder.

Schakelprecisie

De schakelmomenten zijn aangepast voor de automatische versnellingsbak om de geoptimaliseerde prestaties in het middelhoge toerenbereik (het meest gebruikte gebied) maximaal te benutten.

Motorprestaties

Alle optimalisaties zijn gemaakt om meer vermogen te leveren wanner dat belangrijk is. In de middelhoge toerengebieden komen de hogere prestaties het beste tot hun recht. Perfect om in te halen, op de autosnelweg wil invoegen of na een bocht wil optrekken.

Voordelen

  • Behoud van officiële fabrieksgarantie
  • Brandstof verbruik blijft zoals opgegeven bij de standaardversie, daardoor geen milieueffecten
  • Snelle installatie bij één van onze vestigingen
  • Software zal niet worden overschreven tijdens onderhoudsbeurten omdat het door Volvo is goedgekeurd

Polestar Engineered Optimalisation embleemKosten

Polestar Engineered Optimalisation is leverbaar voor € 995 inclusief BTW.

Maak een afspraak met onze werkplaats om het maximale uit uw Volvo te halen!

Als u wilt weten of uw Volvo in aanmerking kom voor de Polestar tuning, kunt u  de Model Selector raadplegen.

Model Selector