hero-volvo-bangarage-polestar-engineered-optimisation

Polestar Enginereed Optimisation

Met Polestar Engineered Optimisation haalt u het maximale uit uw Volvo. Er worden niet alleen pk’s en NM toegevoegd maar de hele aandrijflijn wordt verbeterd. Met name op de gebieden waar u tijdens het rijden het meest gebruik van maakt. Polestar heeft bij het ontwikkelen van de software zich gericht op vijf essentiële prestatieaspecten van de auto. Hierdoor wordt uw rijervaring preciezer en evenwichtiger.

Gaspedaalreactie

De gaspedaalreactie is aangepast om een betere feedback en acceleratie te creëren. Perfect om inhaalmanoeuvres te maken of tijdens het actief rijden op bochtige wegen.

Door de aanpassing van de motor en de automatische versnellingsbak kan er sneller gereageerd worden als de bestuurder het gaspedaal plotseling loslaat. Zo blijft u altijd in controle.

Polestar Enginereed Optimisation
Polestar Enginereed Optimisation

Schakelsnelheid

De schakelsnelheid van de automatische versnellingsbak is verbeterd. De auto zal daardoor sneller accelereren en directer reageren op de input van de bestuurder.

De schakelmomenten zijn aangepast voor de automatische versnellingsbak om de geoptimaliseerde prestaties in het middelhoge toerenbereik (het meest gebruikte gebied) maximaal te benutten.

Motorprestaties

Alle optimalisaties zijn gemaakt om meer vermogen te leveren wanner dat belangrijk is. In de middelhoge toerengebieden komen de hogere prestaties het beste tot hun recht. Perfect om in te halen, op de autosnelweg wil invoegen of na een bocht wil optrekken.

Polestar Enginereed Optimisation

Voordelen

Kosten

Polestar Engineered Optimalisation is leverbaar voor € 995 inclusief BTW.

Maak een afspraak met onze werkplaats om het maximale uit uw Volvo te halen!

Als u wilt weten of uw Volvo in aanmerking kom voor de Polestar tuning, kunt u de Modelselector op Polestar.com raadplegen.