De Nieuwe Volvo XC60 model 2018

Vanaf € 58.995 • lease vanaf € 729

Maak kennis met de nieuwe Volvo XC60. Deze tweede generatie van de bestverkochte mid-sized premium SUV heeft de perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie.

De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en kent dankzij het SPA-platform nieuwe dimensies. Zo zijn zowel de bagageruimte als de beenruimte toegenomen. Resultaten die we gerust maatgevend kunnen noemen.

De onderscheidende LED-koplampen met T-vormige dagrijverlichting geven de nieuwe XC60 een sterke identiteit. Active High Beam geeft u altijd de optimale verlichting van de weg, zonder het verblinden van de andere weggebruikers.

De nieuwe XC60 met T8 Twin Engine aandrijving, levert een optimale performance zonder concessies te doen. De drie rijmodi zijn ontworpen om u in alle behoeften te voorzien.

Drie noviteiten voor nog meer veiligheid

Van Volvo mag u verwachten dat de nieuwe XC60 uitgerust is met de allernieuwste rijassistentiesystemen, die u als bestuurder en uw passagiers nog beter beschermen.

Het veiligheidssysteem City Safety kent u wellicht al. Het systeem helpt u om eventuele aanrijdingen met voertuigen, voetgangers en fietsers te voorkomen. Het kan voorkomen dat automatisch remmen niet voldoende is om een dreigend ongeval te voorkomen. In die situaties kan stuurassistentie (Steer Assist) van pas komen, een nieuwe toevoeging die uw auto om het obstakel heen leidt.

Wat helemaal nieuw is, is het assistentiesysteem Oncoming Lane Mitigation. Het helpt bestuurders aanrijdingen te voorkomen met voertuigen op de tegemoetkomende rijbaan. Wanneer u als bestuurder onbewust buiten de lijnen rijdt, stuurt het systeem de Volvo XC60 terug. City Safety en Oncoming Lane Mitigation zijn toegevoegd aan de standaarduitrusting van de nieuwe XC60.

Blind Spot Information System (BLIS) is een derde optioneel stuurassistentiesysteem. BLIS is een waarschuwingssysteem dat u als bestuurder waarschuwt wanneer een voertuig in uw dode/blinde hoek rijdt en stuurt weg als dit nodig is.

Volvo On Call en Sensus-interface

Volvo On Call en de smartphone-app hebben een update gekregen. Het lokaliseren van uw geparkeerde Volvo, het op afstand vergrendelen van de portieren en de klimaatbeheersing waren al langer mogelijk. In deze nieuwe versie is het mogelijk om bestemmingsgegevens op basis van uw agenda, direct naar uw Volvo te sturen. Moet u onderweg nog even tanken? Volvo On Call brengt u naar een tankstation in de buurt.

De nieuwe XC60 is voorzien van een nieuwe weergave van de Sensus-interface. Het gebruiksgemak is daarmee vergroot en het design is strak en aantrekkelijk. Het scherm toont meer van uw reis, waardoor u niet meer hoeft te scrollen.

XC60 T8 Twin Engine

Ook onze nieuwe XC60 kan worden besteld als Twin Engine. Een krachtige benzinemotor (320 PK) gecombineerd met een elektrische motor (87 PK). Een XC60 T8 Twin Engine AWD is al beschikbaar vanaf € 68.195.

Via de Volvo On Call app kunt u in één oogopslag op uw smartphone zien hoe ver uw XC60 is opgeladen.

Nieuwe Volvo XC60 kopen of leasen

Wilt u meer informatie over de nieuwe XC60, of direct een leaseofferte aanvragen? Start een chat, of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Of bezoek onze showroom, onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Meer informatie aanvragen

Ja, ik wil graag meer informatie. Neem hierover contact met mij op:


* verplicht