Volvo XC60

Vanaf

€ 60.995

Lease

€ 789

Bijtelling

€ 407

Volvo XC60

De XC60, onze mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.

Volvo XC60 Business Pro

€ 60.995
De nieuwe XC60 Business Pro is de dynamische Zweedse SUV die echt alles in zich heeft en vanaf nu standaard is voorzien van IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround. Naast de LED koplampen behoren nu ook LED mistlampen aan de voorzijde tot het geraffineerde exterieur design. Intuïtieve technologie, zoals Keyless Drive, gecombineerd met chique details garanderen een sfeer van comfort en welbehagen in de auto.

Volvo XC60 Inscription

€ 65.495
De XC60 Inscription is een moderne, Scandinavische expressie van luxe. Exclusieve design elementen zijn onder meer extra chroom details, speciale lichtmetalen velgen en geïntegreerde uitlaatpijpen. Zachte leren bekleding en zorgvuldig gecreëerde details zorgen voor een luxe ambiance in de cabine.

Volvo XC60 R-Design

€ 65.495
De XC60 R-Design is een SUV die zelfverzekerdheid uitstraalt. Exclusieve design details aan de binnen- en buitenkant zijn veelbelovend voor een dynamische ervaring en een sportief chassis garandeert een bijbehorende rijbeleving.

Volvo XC60 Polestar Engineered

€ 79.495
Met de krachtige plug-in hybride aandrijftechnologie, geoptimaliseerde motorsoftware en een aangepast chassis, is de XC60 Polestar Engineered de dynamische Zweedse SUV die efficiëntie met een geëlektricifeerde rijbeleving combineert.
Volvo XC60 Proefrit

Ervaar de Volvo XC60

Neem plaats achter het stuur en ervaar de geraffineerde kracht en geavanceerde technologie van de XC60; prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis dat zowel comfort als controle biedt.

Proefrijden in de Volvo XC60?
Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Ja, ik wil proefrijden in de Volvo XC60

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.