Volvo V90

Vanaf € 48.995 • lease vanaf € 749

Volvo V90 is in alle opzichten een verrassende estate. In de eerste plaats door zijn heel eigen design en een fraai afgewerkt interieur. Maar ook in praktisch opzicht gooit de V90 hoge ogen met een slim te benutten bagageruimte van maar liefst 1.526 liter bij een volledig neergeklapte achterbank

De Volvo V90, een prachtige auto, is er al vanaf € 48.995. Dat is de prijs van de D3 Kinetic, met een efficiënte en energieke dieselmotor van 110 kW (150 pk). De auto onderscheidt zich door een uitgesproken Zweeds design, een ongeëvenaard innovatieve veiligheidsuitrusting en uitstekende rijeigenschappen.

Volvo V90 – 90th Anniversary Edition

Vanwege het 90-jarig bestaan van Volvo is er van de V90 nu een extra complete Anniversary Edition verkrijgbaar.

Veiligheid

Uiteraard heeft de Volvo V90 een zeer hoog veiligheidsniveau. Net als de onlangs gepresenteerde S90 zet de V90 de standaard in het segment met onder andere:

  • City Safety – Inclusief het nieuwe Large Animal Detection
  • Driver Alert Control
  • Lane Keeping Aid
  • Run-off road Mitigation
  • Intellisafe Assist – Inclusief de tweede generatie van Pilot Assist tot en met 130 km/uur

Uitvoeringen

Het aanbod van de Volvo V90 begint met de Kinetic uitvoering, die al direct van een rijke standaarduitrusting is voorzien. Voor de klant die meer luxe wil is er een upgrade mogelijk naar Momentum of naar de ultieme luxe van de Inscription.

Voor de V90 zijn er ook enkele unieke opties leverbaar, zoals een elektrisch bedienbaar tweedelig panoramisch glazen schuif-/kanteldak met zonnescherm, een veiligheidsnet in de bagageruimte, een automatisch wegklapbare rolhoes en een boodschappentashouder achterin.

Intro Line

Ter introductie levert Volvo de V90 met een zeer aantrekkelijke Intro Line die onder andere is voorzien van Park Assist Pilot inclusief Park Assist vóór, Sensus-navigatiesysteem met Lifetime MapCare, een elektrisch bedienbare achterklep en een automatisch wegklapbare bagagerolhoes.

Verder biedt de Intro Line nog extra veiligheid met IntelliSafe Surround bestaande uit Blind Spot Information System – BLIS met Lane Change Merge Assist, Cross Traffic Alert en Collision Warning & Mitigation Support achter.

T8 Twin Engine

De Volvo V90 brengt met de T8 Twin Engine ultieme prestaties zonder compromissen. De Hybrid modus geeft een vlotte en efficiënte ervaring in het alledaags rijden. In de Pure-modus rijdt u volledig elektrisch en vrijwel geruisloos. De Power-mode combineert benzine- en elektrische energie voor maximale prestaties.

Nieuwe Volvo V90 Twin Engine

Proefrit aanvragen

Ja, ik wil een proefrit maken. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak:


* verplicht