Keurmerken

Erkend Duurzaam

Volvo Bangarage is Erkend DuurzaamVolvo Bangarage is officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dat Volvo Bangarage in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Volvo Bangarage heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat Volvo Bangarage bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkoopt en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoert. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom, conform de CO-2 prestatieladder, en we gaan zuinig om met energie door gebruik te maken van energiebesparende LED-verlichting. Tevens gescheiden we onze afvalstromen Ook als werkgever is dit van belang. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van diverse projecten en activiteiten. Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Volvo Bangarage staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Volvo, zoals de V60 Plug-In Hybrid en de V40 met 14% bijtelling. De verkoopadviseurs bij Bangarage merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen kennen wij de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denkt Volvo Bangarage verder dan de auto’s die er nu te koop zijn; ook in de werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.

Volvo Erkend Schadeherstel

Volvo’s worden steeds complexer. Dat komt onder meer door vele veiligheidsvoorzieningen die uw Volvo telt. Voorzieningen die grotendeels aan het oog zijn onttrokken. Zoals bijvoorbeeld airbags, SIPS, City Safety en WHIPS. Vakkundig herstel van schade is bij Volvo Bangarage een eerste vereiste, geheel afgestemd op uw eigen Volvo-model. Autoschade Drenth, als Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf, regelt de totale schadeafwikkeling strak volgens de Volvo normen.

Volvo Selekt

Volvo Selekt is de veiligste manier om een gebruikte Volvo te kopen Bij aankoop van een Volvo occasion uit het Selekt-programma koopt u meer dan een auto, u koopt een belofte van Volvo Bangarage aan u. Volvo Selekt is een totaalpakket en biedt kopers van een gebruikte Volvo de hoogste mate van kwaliteit en zekerheid. Volvo Selekt betekent veilig een gebruikte Volvo kopen.

BOVAG

keurmerk-bovagVolvo Bangarage is lid van BOVAG. Hiermee voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen welke jaarlijks getoetst worden door BOVAG. Voor u, als consument, betekent dit dat u zeker weet dat wij op een deskundige wijze ons werk doen en heeft u recht op de standaard BOVAG-garantie bij aanschaf van een gebruikte auto en bij reparaties.

Nationale Autopas

Om te zorgen dat u een betrouwbare gebruikte auto bij ons koopt met een betrouwbare kilometerstand worden al onze gebruikte auto’s geleverd met de Nationale Auto Pas. De RDW bestrijdt en voorkomt fraude met kilometerstanden en geeft middels de NAP duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt. Van vrijwel elke auto in Nederland is door Nationale Auto Pas een kilometerhistorie opgebouwd. Wanneer de kilometerstand van een auto is teruggedraaid, blijkt dit direct uit de kilometerhistorie.

RDW Erkend

keurmerk-rdwOmdat Bangarage een RDW-erkend bedrijf is, staan veiligheid en milieu centraal. De RDW bewaakt de milieu- en veiligheidsaspecten van het Nederlandse voertuigpark. Ook de Algemene Periodieke Keuring, oftewel APK, mogen wij uitvoeren als RDW-erkend bedrijf. Hiermee voldoen wij aan de strenge eisen die de RDW oplegt en jaarlijks controleert.