Volvo APK

APK All-In

Bij ons altijd € 49

Bij Bangarage houden we van transparantie, vandaar dat uw APK bij ons € 49 kost all-in, zónder verrassingen achteraf. Dus ook inclusief de roet-/viergasmeting en de RDW-afmelding. Maar er is meer dan alleen die lage prijs, waarom u uw APK beter door ons kunt laten doen!

Combineer uw APK met een reguliere onderhoudsbeurt

Wanneer u de APK combineert met een reguliere onderhoudsbeurt, dan betaalt u alleen € 9,95 voor de wettelijke metingen (EOBD-test / 4-gastest / roetmeting) en RDW afmeldkosten. Dit geldt voor elk type auto, benzine en diesel. Ook dit is weer een voordeel van Volvo Bangarage, want bij de meeste autobedrijven ligt het bedrag hoger, vooral bij auto’s ouder dan bouwjaar 2006.

Volvo APK

Uw APK snel, compleet en effectief

Hoewel de APK wettelijk is voorgeschreven, is het toch goed dat wij de APK van uw Volvo verzorgen. Onze technici zijn gericht opgeleide Volvo-specialisten. Gewend om te werken met de juiste diagnoseapparatuur, zodat de APK zo min mogelijk van uw kostbare tijd vergt en u vlot en met een goed gevoel uw weg vervolgt.

Het is mogelijk dat uw auto wordt geselecteerd voor een steekproef van de RDW. U bent verplicht hieraan mee te werken. De APK-controleur van de RDW is binnen 90 minuten bij uw auto aanwezig.

Volvo APK