APK All-In

APK Amsterdam

APK bij Volvo Bangarage: All-in voor slechts € 25,-

Veel garages adverteren met APK-actieprijzen die goedkoop lijken, maar u vaak onaangename verrassingen geven bij het ophalen van uw auto. Dikwijls komen de kosten voor de roetmeting, viergastest, uitlezen of het afmelden bij de RDW er nog bij. Daardoor is de keuring ineens twee keer zo duur dan u vooraf dacht. Niet bij Volvo Bangarage: wij berekenen geen extra kosten of verrassingen. Een complete APK kost bij Volvo Bangarage € 25,- all-in voor elke auto, of het nu gaat om een Volvo of een ander merk!

Combineer uw APK met een reguliere onderhoudsbeurt

Wanneer u de APK combineert met een reguliere onderhoudsbeurt , dan betaalt u alleen € 9,95 voor de wettelijke metingen (EOBD-test / 4-gastest / roetmeting) en RDW afmeldkosten. Dit geldt voor elk type auto, benzine en diesel. Ook dit is weer een voordeel van Volvo Bangarage, want bij de meeste autobedrijven ligt het bedrag hoger, vooral bij auto’s ouder dan bouwjaar 2006.

Om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn, vindt u via onderstaande link een agenda om uw afspraak voor een APK en/of onderhoudsbeurt bij Volvo Bangarage te plannen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, u vindt de contactgegevens van alle Volvo Bangarage vestigingen op onze contactpagina. Voor een zo snel mogelijke afhandeling vragen wij naar het kenteken van uw auto.

Werkplaatsafspraak plannen