APK All-In

Bij ons kost uw APK €25 All-In

Bij Bangarage houden we van transparantie, vandaar dat uw APK bij ons € 25 kost all-in, zónder verrassingen achteraf. Dus ook inclusief de roet-/viergasmeting en de RWD-afmelding. Maar er is meer dan alleen die lage prijs, waarom u uw APK beter door ons kunt laten doen!

Werkplaatsafspraak plannen

Uw APK snel, compleet en effectief

Hoewel de APK wettelijk is voorgeschreven, is het toch goed dat wij de APK van uw Volvo verzorgen. Onze technici zijn gericht opgeleide Volvo-specialisten. Gewend om te werken met de juiste diagnoseapparatuur, zodat de APK zo min mogelijk van uw kostbare tijd vergt. En u vlot en met een goed gevoel uw weg vervolgt*.

Combineer uw APK met een reguliere onderhoudsbeurt

Wanneer u de APK combineert met een reguliere onderhoudsbeurt , dan betaalt u alleen € 9,95 voor de wettelijke metingen (EOBD-test / 4-gastest / roetmeting) en RDW afmeldkosten. Dit geldt voor elk type auto, benzine en diesel. Ook dit is weer een voordeel van Volvo Bangarage, want bij de meeste autobedrijven ligt het bedrag hoger, vooral bij auto’s ouder dan bouwjaar 2006.

Om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn, vindt u via onderstaande link een agenda om uw afspraak voor een APK en/of onderhoudsbeurt bij Volvo Bangarage te plannen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, u vindt de contactgegevens van alle Volvo Bangarage vestigingen op onze contactpagina. Voor een zo snel mogelijke afhandeling vragen wij naar het kenteken van uw auto.

Onderhoudsbeurt plannen

* Het is mogelijk dat uw auto wordt geselecteerd voor een steekproef van de RDW. U bent verplicht hieraan mee te werken. De APK-controleur van de RDW is binnen 90 minuten bij uw auto aanwezig.