Volvo Bangarage Assistance

Alarmnummers Volvo Assistance

Heeft u nu direct hulp nodig? Bel het alarmnummer.

Nederland: 0800 865 86 22 77
Vanuit het buitenland: +31 70 314 51 76

Volvo Card & Assistance

Volvo beloont zijn trouwe klanten. Of u nu een Volvo 940 uit 1992 heeft of een spiksplinternieuwe Volvo V90, u komt in aanmerking voor een Volvo Card.

Na een onderhoudsbeurt bij Bangarage heeft u recht op één jaar gratis:

  • Volvo Assistance: Wegenhulp binnen Europa*, 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Volvo Card: Aantrekkelijke aanbiedingen en privileges

Volvo Assistance

Volvo Assistance is de 24 uurs Europese pechhulpdienst van Volvo. Elke nieuwe Volvo wordt afgeleverd met drie jaar Volvo Assistance en wordt automatisch en kosteloos voor één jaar verlengd als u uw Volvo voor onderhoudsbeurt brengt bij uw officiële Volvo-dealer. Dit is ongeacht leeftijd en aantal gereden kilometers.

Voor een overzicht van alle voorwaarden en andere handige informatie kunt u de brochure downloaden.

Volvo Premium Assistance

Voor slechts € 45 per jaar kunt u upgraden naar Volvo Premium Assistance. Hierdoor kunt u met een nog veiliger gevoel op vakantie. Standaard krijgt u 3 werkdagen vervangend vervoer maar met Premium Assistance kunt u kiezen uit de onderstaande 3 mogelijkheden.

30 dagen aaneengesloten vervangend vervoer

U bent met vakantie, dan is het fijn als u bij een pechsituatie met uw Volvo kunt rekenen op een vervangende auto waarvan u maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruik kunt maken, binnen geheel Europa.

5 hotel overnachtingen

Wacht u liever in het buitenland tot uw Volvo is gerepareerd, dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel à € 125 p.p.p.n. voor de inzittenden van uw Volvo.

Eerste klas treinreis of business class vliegticket

Of kiest u ervoor om eerste klas per trein naar uw bestemming te reizen. Indien de reis langer duurt dan 6 uur, dan kunt u kiezen voor vervoer per vliegtuig, dit tot een maximum van € 850 p.p. voor de inzittenden van uw Volvo.

En uw bagage is meeverzekerd voor € 500

Geïnteresseerd in Volvo Premium Assistance? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

Volvo Card

Loyale Volvo-rijders komen in aanmerking voor iets extra’s. Koopt u een Volvo bij een officiële Volvo-dealer zoals Bangarage? Dan krijgt u in de meeste gevallen de Volvo Card thuis gestuurd.

Voorwaarden voor deelname aan het Volvo Card programma

  • Bij aanschaf van een nieuwe Volvo bij de officiële Volvo-dealer, heeft u automatisch 3 jaar recht op de Volvo Card vanaf datum kenteken deel I.
  • Is uw Volvo ouder dan 3 jaar en jaarlijks in regulier onderhoud bij de officiële Volvo-dealer, dan heeft u automatisch recht op de Volvo Card.
  • De Volvo Card is gekoppeld aan het Volvo kenteken en staat op naam van de berijder.

Voldoet u aan deze voorwaarden maar heeft u nog geen Volvo Card? Neem dan contact met ons op.

* Dekking in heel Europa met uitzondering van Wit-Rusland en Moldavië. Informeer naar de voorwaarden.

Volvo Bangarage Assistance