Fortron: live longer, perform stronger

Natuurlijk laat u uw Volvo onderhouden door Bangarage. Daarmee zorgt u ervoor dat uw Volvo in topconditie blijft.

Wilt u het rijplezier nog verder optimaliseren? Dan bevelen wij additioneel de behandelingen van Fortron aan. Verminder de kans op uitval door de vitale systemen van uw auto te laten reinigen en smeren met de behandelingen van Fortron.  

Aircoreiniging

Fortron Airco Reiningsinsservice

Met behulp van de Fortron airco reinigingsservice worden vervuilingen weggenomen en de lucht letterlijk geklaard, weg met de onprettige en soms zelfs ongezonde lucht. Uw systeem wordt gedesinfecteerd en de airco zal haar werk weer als vanouds verrichten.

Voor een bedrag vanaf € 49 heeft u uw airco volledig schoon. Goed voor u en uw medepassagiers!

Maak een werkplaatsafspraak en laat de airco reinigen.

Fortron Brandstofsysteemreiniger

In brandstof zitten stoffen die in combinatie met condens leiden tot aanslag in de leidingen en de brandstoftank van uw auto. Die vervuiling veroorzaakt een hoger brandstofverbruik. De brandstofsysteemreiniger van Fortron reinigt en smeert, zodat hechting van vuil langdurig wordt tegengegaan. Deze brandstofsysteemreiniger is beschikbaar voor zowel diesel als benzine motoren.

Wilt u de leidingen en brandstoftank laten reinigen en smeren? Dit is al beschikbaar voor € 22,95. Kies voor Fortron Brandstofsysteemreiniger. Maak een werkplaatsafspraak.

Brandstofsysteem reiniger
Stuurbekrachtigingreiniger

Fortron Stuurbekrachtiging Flush

Wist u dat de soepelheid van de stuurbekrachtiging na verloop van tijd kan verminderen? Dat heeft te maken met keerringen die door slijtage kunnen gaan lekken. Het sturen kan zwaarder gaan aanvoelen en lawaaierig worden.

De Fortron Stuurbekrachtiging Flush biedt uitkomst: het stuurbekrachtigingssysteem wordt gereinigd en nieuwe olie en een speciale conditioner worden toegevoegd. Het resultaat is een soepel werkende stuurbekrachtiging. Vanaf € 200 is deze behandeling beschikbaar.

Maak een werkplaatsafspraak en laat de stuurbekrachtiging doorspoelen.

Fortron Automaat Flush

Is uw Volvo voorzien van automatische transmissie? Dan raden wij aan om de automaat periodiek te laten doorspoelen. Dat voorkomt dat de oliekanalen verstopt en de lamellen vervuild raken. Zo bent u eventuele reparatiekosten voor. De Fortron Automaat Flush zorgt ervoor dat uw automaat plezierig blijft schakelen.

De prijs vanaf € 350 voor de Forton Automaat Flush is afhankelijk van de soort automatische transmissie (Geartronic of Powershift) die u in uw Volvo heeft. Als u zeker wilt weten welke automatische transmissie uw Volvo heeft kunt u bij de desbetreffende vestiging informatie opvragen.

U kunt direct online een werkplaatsafspraak inplannen.

Automaatbak spoelen