Bangarage | Occasion uitgelicht

Volvo V60 Cross Country D4 AWD Intro Edition

In ‘Occasion uitgelicht’ brengen we iedere week een van onze occasions extra onder de aandacht. Dit kan zijn omdat het een uniek exemplaar is of gewoon omdat het een gave auto is. 

Deze week één van de laatste diesel auto’s gebouwd door Volvo, de V60 Cross Country. De auto heeft net 50.000 km gereden en is van het bouwjaar 2020.

Diesel motor

Volvo heeft met haar motoren filosofie volledig ingezet op elektrisch. Hier kan je het mee eens of oneens zijn maar dit veranderd niks aan het feit dat er in Nederland geen nieuwe Volvo’s meer verkocht worden met een diesel motor. Deze V60CC is een van de laatste met nog een diesel motor. En hij is zeer efficiënt, op een volle tank brandstof kan in sommige gevallen wel meer dan 1.000 km gereden worden!

Intro Editon

De Intro Edition is een speciale uitvoering die bij tijdens de introductie van deze auto gebruikt is. Dit was dan ook een zeer complete uitvoering met onder andere een panoramisch schuif-/kanteldak, volledig lederen bekleding met verwarmbare stoelen, een 360 graden camera en een Harman Kardon audiosysteem. 

Deze Volvo staat te koop bij onze vestiging Bangarage Amstelveen Selekt Center. Voor meer informatie of een bezichtiging/proefrit kunt u contact met ons opnemen.

Niels Brouwer

Dit stukje is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.