Bangarage | Occasion uitgelicht

Volvo V70 T4 Dynamic Edition

In ‘Occasion uitgelicht’ brengen we iedere week een van onze occasions extra onder de aandacht. Dit kan zijn omdat het een uniek exemplaar is of gewoon omdat het een gave auto is. 

Deze week een prachtige Volvo V70 in de gedistingeerde sport uitvoering Dynamic Edition. Deze auto komt uit 2015 en heeft nog geen 85.000 km gereden.

Subtiel sportief

Volvo heeft verschillende sport uitvoeringen gehad. De meest bekende en recente is de R-Design uitvoering. Op de V70 is deze uitvoering zeer sporadisch gebruikt. Volvo heeft ook de Dynamic uitvoering gebruikt om auto’s een sportiever uiterlijk mee te geven. Dit was een wat subtielere sport uitvoering. De R-Design uitvoering had toen wat meer grijs/zilveren elementen en de Dynamic gebruikte Glossy Black. Deze kleur werd gebruikt voor de buitenspiegels, raamomlijsting, en op de bumperelementen. In het interieur is een sportstuur, sport pedalen en sportstoelen met extra steun aan de zijkanten.

Echte Estate

De V70 staat natuurlijk bekend om zijn enorme laadruimte! Met de banken plat kan je echt alles vervoeren met deze auto. Verder zijn er vele opties aanwezig in deze auto zoals een schuifdak, elektrische bestuurdersstoel met een geheugenfunctie, Bluetooth connectiviteit voor bellen en muziek streamen en nog veel meer!

Deze Volvo staat te koop bij onze vestiging Bangarage Mijdrecht. Voor meer informatie of een bezichtiging/proefrit kunt u contact met ons opnemen.

Niels Brouwer

Dit stukje is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.