Occasions en Volvo Selekt occasions hebben nieuw onderkomen

Occasions en Volvo Selekt occasions hebben nieuw onderkomen

Het is zover! Met ingang van 21 juni 2023 vindt u onze voorraad Volvo Selekt occasions en de (jong) gebruikte Volvo’s ook in onze vestiging in Amsterdam Zuidoost.

Was dat dan niet zo? Horen wij u denken. Jazeker, dat is inderdaad heel lang zo geweest. Maar de afgelopen paar jaar was onze voorraad occasions grotendeels in het Volvo Selekt Center te vinden, een tijdelijke locatie in de buurt van onze vestiging in Amstelveen.

Met de opening van het Selekt Center maakten we ruimte om onze showrooms in Amsterdam Zuidoost en Mijdrecht grondig te kunnen verbouwen. Tegelijkertijd hebben wij verschillende bedrijfsverhuizingen kunnen realiseren.

Welkom bij Bangarage Amsterdam Zuidoost

De verbouwingen en verhuizingen zijn inmiddels achter de rug, dus is het tijd geworden om onze voorraad occasions een plek te geven in onze vestiging in Amsterdam Zuidoost.

Dus bent u op zoek naar een gebruikte Volvo? Neem dan nu ook de afslag naar Bangarage Amsterdam Zuidoost. Wij ontvangen u graag in onze prachtige showroom!

Natuurlijk bent u ook in onze showrooms in Amstelveen en Mijdrecht meer dan welkom om met u de keuze te maken voor uw nieuwe Volvo of (jong) gebruikte Volvo of Lynk&Co.