Bangarage | Occasion uitgelicht

Volvo XC90 T8 Plug-in Hybrid R-Design

In ‘Occasion uitgelicht’ brengen we iedere week een van onze occasions extra onder de aandacht. Dit kan zijn omdat het een uniek exemplaar is of gewoon omdat het een gave auto is. 

Deze week een mooie Volvo XC90 T8 met net 20.000 km op de teller uit 2020.

Plug-in Hybride

Deze XC90 heeft een T8 Plug-in Hybride motor. Dit is een combinatie van een benzine motor en een elektromotor. Samen zorgt dit voor een gecombineerd vermogen van maar liefst 390 pk. Het is ook mogelijk om volledig op de elektromotor te rijden. Met een volledig opgeladen accu is het dan mogelijk om ongeveer 40 kilometer te rijden. De accu kan opgeladen worden met de stekker maar ook tijdens het rijden. Door gebruik te maken van de speciale ‘Charge’ functie in de auto wordt de accu opgeladen zodat bijvoorbeeld het laatste stuk van de reis elektrisch gereden kan worden.

Zitplaatsen en opties genoeg

De XC90 is voorzien van drie zitrijen. Er zijn 6 volwaardige stoelen in de auto te vinden en op de middelste rij kan er nog iemand in het midden zitten (op de foto is de rugleuning van deze zitplaats naar beneden geklapt). Verder is de auto voorzien van een 360 graden camera, het lijkt dan net of er een drone boven de auto zweeft die helpt met inparkeren, een panoramisch schuif- / kanteldak, Premium Audio door Harman Kardon, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie en nog veel meer.

Deze Volvo staat te koop bij onze vestiging Bangarage Amstelveen Selekt Center. Voor meer informatie of een bezichtiging/proefrit kunt u contact met ons opnemen.

Niels Brouwer

Dit stukje is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.