Volvo V60 T4 Business Sport

Bangarage | Occasion uitgelicht

Volvo V60 T4 Business Sport

In ‘Bangarage | Occasion uitgelicht’ brengen we iedere week een auto extra onder de aandacht. Dit kan zijn omdat het een uniek exemplaar is of gewoon omdat het een gave auto is!  We trappen af met deze zeer sportieve en volledig Volvo-dealer onderhouden Volvo V60 T4 Business Sport uit 2018 met nog geen 35.000 km op de teller.

Laatste uitvoering

De Business Sport was het laatste actie model van deze generatie Volvo V60 in 2018 en was in de basis een zeer uitgebreide uitvoering van de R-Design. Qua motorisering was deze auto leverbaar met een D4 diesel en T4 benzine motor welke beide goed zijn voor 190 pk. Deze V60 is voorzien van de T4 benzine motor met handmatige versnellingsbak.

Wat deze V60 uniek maakt is de speciale exterieur kleur Inscription Bursting Blue. Deze was alleen leverbaar op de R-Design.

Zeer compleet

Naast alle R-Design elementen in het in- en exterieur zijn er ook nog vele andere opties aanwezig. Voor goed zicht op de weg heeft de auto Dual Xenon koplampen met adaptieve bochtverlichting. Qua comfort zijn er heerlijke R-Design sportstoelen met Nubuck bekleding en stoelverwarming aanwezig. En de auto is voorzien van uitgebreid multimedia systeem met High Performance Audio voor perfect geluid.

Interesse?

Deze Volvo V60 is verkocht, maar neem gerust een kijkje bij onze huidige voorraad.

Niels Brouwer

Dit stukje is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.