De nieuwe Volvo XC40 is vorige maand bekroond met de prestigieuze Europese titel ‘Auto van het Jaar 2018’. Daarom laat Volvo onze hoofdstad op een ludieke manier kennismaken met deze ultieme stads-SUV. Donderdag 12 april tovert Volvo Car Nederland een vaste route door Amsterdam-Zuid om als rijdende showroom. Iedereen met een geldig rijbewijs krijgt de mogelijkheid direct een proefrit te maken.

De doelgroep van de Volvo XC40 heeft een druk bestaan en tijd is een kostbaar bezit. Op het eerste moment dat je de nieuwe XC40 ziet, kun je meteen instappen. De stad-SUV’s rijden in een parade door de stad. Waar de XC40’s zich bevinden, is te zien op verschillende dynamische abri’s op de route. Deze abri’s hebben een koppeling met het GPS-systeem van de auto’s. Zo weet iedereen precies wanneer en waar men een XC40 kan verwachten. Er zijn vier opstappunten. Deze interactieve manier voor het inplannen van proefritten is uniek en nog niet eerder in Europa vertoond.

Om de actie visuele kracht bij te zetten, hangen er van 6 tot en met 20 april levensgrote spandoeken op de hoek van de Willemsparkweg tegenover het Conservatoriumhotel. Hierop schittert de Volvo XC40 levensgroot, waarvan de herkenbare T-vormige koplampen – door het designteam ‘de hamer van Thor’ gedoopt – in de avond branden om nog meer de aandacht te trekken.

Auto van het Jaar – Volvo XC40 – verovert de binnenstad van Amsterdam

Ben je op 12 april niet in Amsterdam of is er geen tijd voor een #XC40PopUp proefrit, dan kan dit ook direct worden aangevraagd via www.volvocars.nl. Als afsluiter van deze introductiecampagne selecteert Volvo via eigen Social Media kanalen een aantal geïnteresseerden. Een team van product experts komt dan per direct met een XC40 naar de door jou gekozen locatie.

De nieuwe Volvo XC40 – leverbaar vanaf € 39.975 – is niet voor niets bekroond met de titel ‘Auto van het Jaar 2018’. De stads-SUV blinkt uit in innovatie, design, connectiviteit en veiligheid. De XC40 is de eerste auto die op het CMA (Compact Modulair Architecture) platform is geïntroduceerd en voorbereid is op toekomstige elektrificatie.

Meer informatie over de Volvo XC40 is te vinden op onze website. #XC40PopUp