Volvo XC60 T5 AWD Inscription hero

Bangarage | Occasion uitgelicht

Volvo XC60 T5 AWD Inscription

In ‘Occasion uitgelicht’ brengen we iedere week een van onze occasions extra onder de aandacht. Dit kan zijn omdat het een uniek exemplaar is of gewoon omdat het een gave auto is. 

Deze week de wij Volvo XC60 T5 uit. In 2017 werd de nieuwe Volvo XC60 geïntroduceerd tijdens de Autosalon van Geneve. Het vorige model was negen jaar lang verkrijgbaar en was de bestverkochte mid-size premium SUV van Europa!

Inscription uitvoering

Deze XC60 is uitgevoerd als Inscription, de meest luxe uitvoering. Hierdoor is de auto voorzien van lederen bekleding, elektrisch verwarm en verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie. Qua displays heeft deze XC60 een digitaal instrumentenpaneel die in te stellen is in verschillende thema’s en een prachtig middendisplay voor navigatie en het bedienen van de radio. Ook is deze auto voorzien van Apple CarPlay & Android Auto. Zo kunt u veilig uw telefoon bedienen voor bijvoorbeeld het gebruik van Spotify, Google Maps of om iemand te bellen. 

Trekpaard

De aandrijving van deze XC60 wordt verzorgd door een 4 cilinder benzine turbomotor met maar liefst 254 pk en een 8-traps automatische versnellingsbak. Daarnaast heeft deze auto ook All Wheel Drive wat hem zeer geschikt maakt om zwaardere trailers te trekken. 

Interesse?

Deze Volvo is verkocht, maar neem gerust een kijkje bij onze huidige voorraad.

Niels Brouwer

Dit stukje is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.