Volvo Life Paint verkrijgbaar bij Bangarage

Volvo’s visie: in 2020 geen doden of gewonden in een nieuwe Volvo

Volvo voorkomt ongelukken met de introductie van Volvo Life Paint. Deze doorzichtige spray voor textiel reflecteert bij belichting in het donker. Door gebruik van Volvo Life Paint kunnen voetgangers en fietsers zich eenvoudig beter zichtbaar maken. Deze reflecterende spray is nu ook bij Volvo Bangarage verkrijgbaar.

Visie 2020: geen doden of gewonden in of door een Volvo

Verkeersveiligheid staat voorop bij Volvo, het zit in het DNA. Sterker nog: vanaf 2020 mag geen enkele inzittende van een nieuwe Volvo zwaar gewond raken of om het leven komen. Dat heeft Volvo zich ten doel gesteld.

De ontwikkelingen van Volvo’s veiligheidsinnovaties zijn steeds geavanceerder. Het nieuwste model, de Volvo XC90, beschikt bijvoorbeeld over een systeem genaamd ‘IntelliSafe’. Dat detecteert voetgangers en fietsers en remt automatisch om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen daarvan te minimaliseren.

Volvo Life Paint verkrijgbaar bij Volvo Bangarage

Omdat niet alle auto’s op de Nederlandse wegen voorzien zijn van Volvo’s veiligheidssystemen is er Volvo Life Paint. Met deze spray worden weggebruikers in het donker beter zichtbaar. Deze doorzichtige spray kun je op bijvoorbeeld kleding en tassen aanbrengen. Op fietsen werkt de spray ook, zij het met een hogere herhaling van het aantal behandelingen.

Wilt u meer weten over Volvo Life Paint? Neem contact op met één van onze vestigingen.