Bangarage | Occasion uitgelicht

3x Volvo V40 Nordic+ Luxury

In ‘Occasion uitgelicht’ brengen we iedere week een van onze occasions extra onder de aandacht. Dit kan zijn omdat het een uniek exemplaar is of gewoon omdat het een gave auto is!

Dit keer bespreken we niet één maar drie Volvo’s! Allemaal in dezelfde zeer complete uitvoering maar met net een paar verschillen.

Nordic uitvoering

Deze Volvo V40’s zijn allemaal uitgevoerd in de Nordic+ uitvoering. Dat was een speciale uitvoering met alles erop en eraan. Zoals in een vorige blog al te lezen was wordt de Nordic uitvoering meestal aan het einde van de levensloop van een model gebruikt. Daardoor zitten er enorm veel opties op deze auto. Toen de V40 nieuw samen te stellen was kon je de Nordic+ uitvoering ook nog uitbreiden met een Luxury Line of Sport Line. Met de Sport Line werd de auto voorzien van R-Design elementen in het in- en exterieur. Alle drie deze auto’s zijn voorzien van de Luxury Line. Hierdoor zijn deze auto’s extra uitgevoerd met onder ander een glazen panorama dak, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie met lederen bekleding, een parkeercamera achter en Keyless Drive.

Verschillen

Er zijn uiteraard wel een aantal verschillen, te beginnen met de kleur. De officiele Volvo kleuren van deze V40’s zijn Onyx Black metallic, Denim Blue metallic en Passion Red. De blauwe Volvo is voorzien van heel mooi Amber lederen bekleding en de andere twee zijn voorzien van zwart leer. Daarnaast is de zwarte V40 handgeschakeld en de blauwe en rode auto’s zijn beide een automaat. Qua vermogen hebben alle drie de auto’s 122 pk hetzelfde maar er zit wel een motorisch verschil in, daarover leest u in deze blog meer.

Interesse?

Deze Volvo is verkocht, maar neem gerust een kijkje bij onze huidige voorraad.

Niels Brouwer

Dit stukje is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.