Bangarage occasion uitgelicht Volvo V60 T3 Polar+Dynamic

Bangarage | Occasion uitgelicht

Volvo V60 T3 Polar+ Dynamc

In ‘Occasion uitgelicht’ brengen we iedere week een van onze occasions extra onder de aandacht. Dit kan zijn omdat het een uniek exemplaar is of gewoon omdat het een gave auto is. 

Deze week hebben wij een zwarte Volvo V60 benzine uit 2018 met nog geen 57.000 km op de teller. 

De Volvo V60 introductie

Deze generatie Volvo V60 is geïntroduceerd in 2010 en werd de stationwagen variant van de Volvo S60. Tot 2008 was de Volvo V70 de estate variant van de S60. De V60 is qua afmetingen groter dan de Volvo V50 en kleiner dan de V70. 

De V60 heeft in 2014 een facelift gekregen en dat kan je met name goed zien in de voorbumper.

De uitvoering

Deze Volvo V60 T3 is voorzien van een benzine turbo motor welke goed is voor 152 pk. De auto is uitgevoerd als Polar+ Dynamic. Deze uitvoering was een gedistingeerde sportieve uitvoering met zwarte details in het exterieur zoals de spiegelkappen en de raamomlijsting. In het interieur zijn een sportstuur en sportstoelen met extra zijdelingse steun te vinden. Verder is er extra een styling kit toegevoegd wat de auto extra stoer maakt. De kit bestaat een sierspoiler op de voorbumper, side scuffplate op de side skirt, en diffuser op de achterbumper met geïntegreerde uitlaten. 

Interesse?

Deze Volvo is verkocht, maar neem gerust een kijkje bij onze huidige voorraad.

Niels Brouwer

Dit stukje is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.