volvo-v60-t6-occasion-uitgelicht-1

Bangarage | Occasion uitgelicht

Volvo V60 T6 AWD Inscription

In ‘Occasion uitgelicht’ brengen we iedere week een van onze occasions extra onder de aandacht. Dit kan zijn omdat het een uniek exemplaar is of gewoon omdat het een gave auto is. 

Deze week hebben wij een unieke Volvo V60 uit 2020 met nog geen 30.000 km op de teller.

Super snelle benzine motor

Deze Volvo V60 heeft een 4 cilinder 2 liter benzine motorblok met een supercharger en turbo. Hierdoor levert de motor maar liefst 310 pk! Dit wordt op de weg gebracht door een 8-traps automatische versnellingsbak met een All Wheel Drive systeem. Een Volvo V60 met T6 motor zijn niet veel geleverd in Nederland.

Alle opties

Deze V60 is voorzien van werkelijk waar alle opties die er te krijgen waren. Hij heeft een prachtig panoramisch schuif-/kanteldak, volledig lederen bekleding met verwarmbare en geventileerde stoelen met massagefunctie. Daarnaast heeft deze V60  een prachtig geluid aan boord van Bowers & Wilkins ter waarde van  € 3.300, en dat is het zeker waard. Het is namelijk mogelijk om muziek te ervaren alsof je in de beroemde Gothenburg Concert Hall zit.

Deze Volvo staat te koop bij onze vestiging Bangarage Amstelveen Selekt Center. Voor meer informatie of een bezichtiging/proefrit kunt u contact met ons opnemen.

Niels Brouwer

Dit stukje is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.