Nieuwe Volvo V40

Vanaf € 26.995 • lease vanaf € 419 • private lease € 369

De Volvo V40 is een van de populairste modellen van Volvo en daar zijn goede redenen voor. De V40 is een luxe familieauto die gemaakt lijkt voor de Nederlandse wegen: het compacte exterieur wordt gecomplimenteerd met een ruim interieur en Zweeds design kenmerkend voor Volvo.

Volvo V40 Business Sport

In gelimiteerde oplage verkrijgbaar: de Volvo V40 Business Sport, Met de zeer complete V40 R-Design uitrusting als basis. Deze uitvoering combineert sportiviteit en krachtige motoren.

Nordic en Nordic+ uitvoeringen

De Volvo V40 Nordic is van onder meer 16″ lichtmetalen velgen, airconditioning met Electronic Temperature Control en City Safety. Uiteraard ook standaard geleverd met veel veiligheidsvoorzieningen, zoals diverse airbags voor bestuurder en passagiers maar ook voetgangersairbags.

De Nordic+ uitvoering is beschikbaar voor alle motorvarianten. Deze variant is op basis van een Momentum met Business Pack Connect, Winter line en Scandinavian line. Enkele andere extra’s van de Nordic+: cruise control, Sensus Connect met High Performance Audio, Sensus navigatie en Sensus Pro met Volvo on Call. De V40 Nordic+ is verkrijgbaar vanaf €29.280.

Tevens is er de Nordic+ Luxury variant, gebaseerd op de Summum met Luxury line. Onder andere inclusief: Keyless Drive, panoramisch dak met elektronisch gordijn en Volvo Guard Alarm klasse 3. Meerprijs vanaf € 2.495.

Als laatste is er nog de Nordic+ Sport optie, gebaseerd op R-Design met R-Design plus line. Hierbij kunt u denken aan de volgende extra’s: R-Design met geperforeerd leder beklede stuurwiel, versnellingspookknop, handremgreep en schakelpookhoes en R-Design voorbumper. Meerprijs vanaf € 2.495.

Volvo V40 kopen of leasen?

Wilt u een van de bestverkochte en veiligste auto’s van de afgelopen jaren uitproberen? U kunt direct onze Volvo V40 voorraad inzien en een proefrit aanvragen. Of maak nu een afspraak voor het samenstellen van uw nieuwe Volvo V40, onze adviseurs helpen u graag persoonlijk verder.

Volvo V40 Private lease

Keurmerk Private LeaseVolvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast bedrag per maand, namelijk € 369, een gloednieuwe Volvo. Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Volvo Private Lease, dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

Proefrit aanvragen

Ja, ik wil een proefrit maken. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak:


* verplicht