Volvo XC40 Recharge Pure Electric hero
Volvo XC40 Recharge Pure Electric hero mobiel

Volvo XC40

Pure Electric

Tijd om de eerste volledig elektrische Volvo te onthullen, de XC40 Recharge. Voorzien van zeer krachtige elektrische (vierwiel)aandrijving, nieuwe generatie ADAS hardware voor veiligheid- en rijassistentiesystemen en een compleet nieuw infotainmentsysteem met Andriod besturingssysteem en Google services. We kunnen eigenlijk spreken van de introductie van een compleet nieuwe Volvo.

0 km

Puur elektrisch bereik

0 pk

Gecombineerd vermogen

0 kWh

Accu

Maak kennis met de Volvo XC40 Pure Electric

Kiezen hoeft niet

Met de XC40 Recharge hoeft u niet te kiezen tussen vlot of verantwoord rijden. Neem plaats, kies de juiste versnelling en vertrekken maar. Er is geen startknop en u rijdt met slechts één pedaal. Geniet van de verfijnde kracht van twee elektromotoren en vierwielaandrijving, zonder uitstoot

Beste navigatiesysteem

Google Maps is volledig geïntegreerd in uw auto en Google Assistant maakt handsfree spraakbesturing mogelijk. Dankzij realtime verkeersinformatie en automatische herberekening van uw route bereikt u probleemloos uw bestemming.

Google Assistant

Praat met Google voor handsfree bediening in uw XC40 Recharge. Via een vertrouwde interface bedient u de functies voor entertainment of communicatie – gewoon door uw stem te gebruiken. U heeft toegang tot apps op Google Play, zo komen uw auto en uw leven dichterbij elkaar dan ooit.

Verschillende uitvoeringen

Volvo XC40 Recharge Pure Electric Plus

Plus

Rijke standaard uitrusting
€ 56.495
  • Warmtepomp (range extender)
  • IntelliSafe Asisst & Surround
  • Volvo On Call
  • Keyless Drive
Volvo XC40 Recharge Pure Electric Pro

Pro

Extra luxe opties
€ 60.495
  • Panoramisch schuif-/kanteldak
  • Elek. verstelbare voorstoelen
  • 360 graden parkeercamera
  • Premium Audio by Harman Kardon
Proefrit Volvo XC40

Ervaar de Volvo XC40 Pure Electric

Neem plaats achter het stuur en ervaar de Scandinavische stijl en innovatie van de XC40; compromisloze performance voor een energieke maar toch duurzame reis. Een compacte, stedelijke SUV, die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Ja, ik wil proefrijden in de Volvo XC40

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.