Bangarage Wintercampagne 2021
Bangarage Wintercampagne 2021

Veilig de winter in

Zeker weten of uw Volvo klaar is voor de winter? Wellicht heeft u wat minder gereden de afgelopen periode, echter goed onderhoud is ook behoud van uw Volvo. Plan daarom uw wintercheck nu voor € 29. Is uw Volvo ook toe aan onderhoud? Dan nemen we de aandachtspunten van de wintercheck meteen even mee.

Winterwielen wissel

Winterwielen

De samenstelling van winterbanden is afgestemd op lage temperaturen onder 7°C en bieden onder alle weersomstandigheden van herfst en winter altijd een betere grip en dus een kortere remweg. Bovendien zorgt het profiel van winterbanden voor een efficiëntere afvoer van water en sneeuw.

Plan nu bij ons alvast uw banden/wielenwissel.

Service by Volvo

Volvo Assistance

24/7 Europese wegenhulp, standaard bij elke onderhoudsbeurt. Een geruststellend gevoel mocht het een keer nodig zijn. U kunt ook upgraden naar Premium Assistance.

Alle systemen up-to-date

Wij updaten de software van uw Volvo bij iedere onderhoudsbeurt. Zo bent u ervan verzeker dat uw Volvo altijd voorzien is van de laatste software.

Levenslange garantie

Met Volvo’s Life Time Parts Warrenty betaalt u nooit twee keer voor hetzelfde. Na de eerste reparatie heeft u levenslange garantie op het nieuwe Volvo onderdeel.

Kunststof mat bagageruimte

Kunststof matten

Kunststof matten voor het interieur of voor de bagageruimte, nu met 20% korting.

Als Protection Pack, bestaande uit kunststof beschermmatten interieur en bagageruimte met -indien van toepassing- een bumperbeschermstrip in rvs zelfs 30% korting.

Volvo dakboxen

Nu met 25% korting in combinatie met lastdragers. Of 15% korting op een losse Volvo dakbox of een set lastdragers.

Een dakbox Sport Time 2003 met een set lastdragers is daarmee al beschikbaar voor € 506.

Volvo dakbox