Monteur

Bij ons autobedrijf staat alles in het teken van zorg voor mensen en relaties. We zijn een eigentijds, dynamisch team dat persoonlijke, hoogwaardige service biedt en veel aandacht heeft voor veiligheid en zorg voor ons milieu. In de waarden die van Volvo een succesvol premium automerk maken. En dat ervaar je heel direct in onze showroom, waar persoonlijke aandacht, respect en integriteit heel vanzelfsprekend zijn.

Wat ga je doen?

Moderne autotechniek is je lust en je leven! In ons technisch team ben jij een belangrijke teamplayer. Jij zorgt er namelijk voor dat de Volvo‘s van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Maar ook met techniek van het omgaan met klanten ben je vertrouwd, soms ben jij het aanspreekpunt met de klant.

Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date van de laatste technieken in je vak.

Wat breng je mee?

Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt:

  • Minimaal een afgeronde opleiding 1e autotechnicus of
  • MTS Autotechniek met sleutelervaring
  • APK keurmeester (pre)
  • Je hebt affiniteit met elektronica en hybride-technologie
  • Aantoonbare sleutelervaring (bij voorkeur bij een premium-merk)
    Commerciële kansen pak je met twee handen aan
  • Passie en gedrevenheid mogen niet ontbreken.

Wat bieden wij?

Naast de mogelijkheid om te werken met het prachtige product Volvo;

  • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket
  • Opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je reageren?


Herken je jezelf goed in bovenstaande profiel? Begrijp je hoe belangrijk de relaties met onze klanten, de Volvo-rijders, zijn? Laat dan snel van je horen want we willen graag met je praten.

Schrijf een bondige motivatiebrief met CV en e-mail deze snel naar HRM@bangarage.nl ter attentie van Joke Fokker. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kan je altijd contact opnemen met Joke Fokker via 020 452 20 20