Business sales

Het beheren van een wagenpark vraagt om een deskundig advies. Volvo Bangarage kan u volledig ontzorgen en het beheer van uw wagenpark deskundig en voordelig uitvoeren.

Een vaste contactpersoon voor al uw vragen over uw Volvo wagenpark

Bij de afdeling Business Sales van Volvo Bangarage heeft u te maken met een vaste contactpersoon. Deze specialist komt bij u langs om al uw mobiliteitsvraagstukken op te lossen, ongeacht de omvang van uw bedrijf en uw mobiliteitsbehoefte. Hij adviseert u over kostenbesparingen op aanschaf en onderhoud, oplossen van mobiliteitsvraagstukken en geeft advies over aanschaf, brandstofkeuze als LPG, diesel of benzine, financiering, lease en onderhoudscontracten. Ook is Volvo Bangarage de juiste gesprekspartner voor bijvoorbeeld reclame en belettering van uw wagenpark.

Een op maat gemaakte oplossing voor de invulling van uw mobiliteit

Volvo Bangarage beschikt over specifieke kennis van alle Volvo’s. Dit, gecombineerd met een breed modellengamma en vele uiteenlopende diensten, zorgt ervoor dat Volvo Bangarage u snel en adequaat op weg helpt en u een gedegen advies geeft over uw investering. Op basis van uw specifieke wensen bieden wij u een passende oplossing voor de invulling van uw mobiliteit.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs voor een gesprek en samen kijken wij welk voordeel Volvo Bangarage u kan bieden bij het beheer van uw wagenpark!

Bangarage: uw automotivated partner in Business

Afspraak maken

Ja, ik wil een afspraak maken. Neem contact met mij op:De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Versturen te drukken stemt u daarmee in.

* verplicht