Volvo V60

Polar Editions

vanaf € 36.495

(pdf, 4 MB)

lease vanaf € 529

private lease € 459

Met de introductie van de nieuwe Volvo V60 komt er een eind aan het model dat we allemaal zo goed kennen, de Volvo V60 Classic. Bangarage heeft spectaculaire kortingen op de Volvo V60 modellen die wij op voorraad hebben staan. Dat houdt in de auto’s zeer snel te leveren zijn! Check onze huidige voorraad aan Volvo V60 modellen snel want op = op.

Polar+ Dynamic

De Polar+ Dynamic is een zeer complete uitvoering met een groot aantal sportieve elementen. Naast sportief geeft dit de auto ook een zeer frisse uitstraling. De Polar+ Dynamic biedt o.a. lederen bekleding met sportstoelen, diverse sportieve exterieurdetails, Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, 17” lichtmetalen velgen (16” voor D2,D3 en D4) en Volvo on Call.

Volvo V60 Private lease

Keurmerk Private LeaseVolvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast bedrag van €459 per maand een gloednieuwe Volvo. Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Volvo Private Lease, dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

Ik ben geïnteresseerd

Ja, ik wil graag meer weten over deze auto.
Neem contact met mij op.

De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacy-verklaring. Door op Versturen te drukken stemt u daarmee in.

* verplicht