Volvo XC60 Polar

Niet meer leverbaar

Schoonheid wacht niet en de Volvo XC60 Polar houdt van opschieten. Om het dynamische ontwerp, de indrukwekkende prestaties, ook qua brandstofverbruik, en verrassende flexibiliteit te kunnen bijhouden, hebben de ingenieurs van Volvo deze uiterst bekwame XC60 voorzien van ongekende innovaties. Zo herkennen technologieën als City Safety en Pedestrian Detection van Volvo gevaren op de weg en kan de XC60 Polar automatisch remmen om een botsing bij lage snelheid te voorkomen. Wie voor Volvo en de XC60 kiest, kiest voor veiligheid en duurzaamheid.

De Volvo XC60 Polar, een auto die de moeite waard is

De Volvo XC60 was verkrijgbaar als Polar en Polar+, in combinatie met een ruim aanbod aan motorvarianten. Deze nieuwe uitvoeringen zijn bijzonder rijk uitgerust en standaard voorzien van onder andere Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, navigatie, parkeerverwarming, Volvo On Call en een elektrisch bedienbare achterklep.

De Polar+ voegt daar lederen bekleding, een glazen panoramadak, 18” lichtmetalen velgen en vele andere extra’s aan toe. Kortom, de meest complete XC60 ooit.

De leaseprijs van de Volvo XC60 Polar zal u alleszins meevallen: de XC60 beschikt over zuinige motoren en zoals u van Volvo gewend bent zijn de onderhoudskosten laag en is de restwaarde hoog. Dat is ook goed nieuws als u een Volvo XC60 Polar wilt kopen: bij Bangarage krijgt u altijd de scherpste offerte voor een nieuwe of gebruikte XC60. Zonder dat u op service en kwaliteit inlevert. Die zaken zijn standaard bij Volvo en Bangarage.

Kies de nieuwe Volvo XC60

Heeft u de allernieuwste Volvo XC60 al gezien? De tweede generatie van de bestverkochte mid-sized premium SUV heeft de perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie.