Bangarage | Occasion uitgelicht

Volvo V60 T4 R-Design

In ‘Occasion uitgelicht’ brengen we iedere week een van onze occasions extra onder de aandacht. Dit kan zijn omdat het een uniek exemplaar is of gewoon omdat het een gave auto is!

Deze week laten wij u de vernieuwde Volvo V60 zien, en niet zomaar één maar de uiterst sportieve R-Design uitvoering! Deze auto heeft nog geen 6.000 km op de teller en is op moment van schrijven nog geen jaar oud.

Nederland Estate land

Na Zweden zelf is Nederland het land waar de meeste Volvo estates rondrijden. In de volksmond noemen wij het ook wel stationwagon. Bij Volvo werd dit altijd gekenmerkt door een hoekige auto met een rechte achterkant. Met de Volvo V70 die sinds 2016 niet meer geproduceerd werd is de vernieuwde V60 de volgende in de estate lijn. Met zijn volledig nieuwe design gaat de V60 terug naar die karakteristieke rechte achterkant. Deze heeft niet alleen positieve invloed op het design maar ook op de laadcapaciteit. De capaciteit is maar liefst 529 liter. Dat is nog wel minder dan de V70 (575 liter) maar beduidend meer dan de vorige generatie V60 (430 liter).

R-Design

De R-Design uitvoering staat bij Volvo voor sportiviteit. Door de Bright Silver kleur van deze auto komen de R-Design exterieur elementen extra goed tot zijn recht. Die elementen zijn namelijk in Glossy Black zoals te zien is aan de spiegelkappen, raamomlijsting, dakrails en randen in de voor- en achterbumper. Qua rijden is deze V60 voorzien van een sportchassis, stevige sportstoelen, sportstuur en prachtige 18 inch 2 kleurige lichtmetalen velgen.

Interesse?

Deze Volvo is verkocht, maar neem gerust een kijkje bij onze huidige voorraad.

Niels Brouwer

Dit stukje is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.