Het gebruik van Volvo Assistance

Bangarage Zomertip

Heeft uw Volvo dit jaar bij een officiële Volvo-dealer een onderhoudsbeurt gehad? Dan heeft u als het goed is een Volvo Card ontvangen. Met deze Volvo Card heeft u ook recht op 1 jaar lang Volvo Assistance, de pechhulp dienst van Volvo.  

Volvo Bangarage Assistance

Volvo Assistance is de pechhulpdienst van Volvo voor Europa in samenwerking met de ANWB-alarmcentrale. U kunt 24/7 een beroep doen op Volvo Assistance. Dit kan als u onderweg een lekke band heeft, een airco die er opeens mee stopt, een rokende motor eigenlijk voor alle technische mankementen staan de mensen van Volvo Assistance voor u klaar.

Volvo Assistance is in Nederland te bereiken via: 0800 865 86 22 77 en vanuit het buitenland: +31 70 314 51 76. Heeft uw auto Volvo On-Call, u kunt ook op de On-Call knop drukken om doorverbonden te worden!

Hulp inroepen met Volvo On-Call

Volvo Premium Assistance

Voor slechts € 45 per jaar kunt u upgraden naar Volvo Premium Assistance. Hierdoor kunt u met een nog veiliger gevoel op vakantie. Standaard krijgt u 3 werkdagen vervangend vervoer maar met Premium Assistance kunt u kiezen uit de onderstaande 3 mogelijkheden.

  • 30 dagen aaneengesloten vervangend vervoer 
  •  5 hotel overnachtingen of eerste klas treinreis of businessclass vliegticket 
  •  Bagage is meeverzekerd voor € 500 
Niels Brouwer

Dit artikel is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.