Bangarage Zomertip | Het gebruik van Volvo Assistance

Heeft uw Volvo dit jaar bij een officiële Volvo-dealer een onderhoudsbeurt gehad? Dan heeft u als het goed is een Volvo-Card ontvangen. Met deze Volvo-Card heeft u ook recht op 1 jaar lang Volvo Assistance, de pechhulp dienst van Volvo.  

Volvo Bangarage Assistance

Volvo Assistance is de pechhulp dienst van Volvo voor Europa in samenwerking met de ANWB-alarmcentrale. U kunt 24/7 een beroep doen op Volvo Assistance. Dit kan als u onderweg een lekke band heeft, een airco die er opeens mee stopt, een rokende motor eigenlijk voor alle technische mankementen staan de mensen van Volvo Assistance voor u klaar. 

Volvo Assistance is in Nederland te bereiken via: 0800 865 86 22 77 en vanuit het buitenland: +31 70 314 51 76. Heeft uw auto Volvo On-Call, u kunt ook op de On-Call knop drukken om doorverbonden te worden! 

Volvo on call

Volvo Premium Assistance  

Voor slechts €45 per jaar kunt u upgraden naar Volvo Premium Assistance. Hierdoor kunt u met een nog veiliger gevoel op vakantie. Standaard krijgt u 3 werkdagen vervangend vervoer maar met Premium Assistance kunt u kiezen uit de onderstaande 3 mogelijkheden. 

  • 30 dagen aaneengesloten vervangend vervoer 
  •  5 hotel overnachtingen of eerste klas treinreis of businessclass vliegticket 
  •  Bagage is meeverzekerd voor €500 

Meer informatie over Volvo Assistance is te vinden op onze website.

Niels Brouwer

Dit artikel is geschreven door Niels Brouwer, werkzaam op de marketing afdeling van Volvo Bangarage. Rijdt zelf rond in een Volvo V70 met roffelende vijf-cilinder.