Vrijdag, 25 maart, in een heerlijk zonnetje  tekent Volvo Bangarage eigenaar Theo Mulder en Hockey Vereniging Mijdrecht voorzitter Jeroen van Hemel  opnieuw het Volvo sponsorcontract.  Op naar fijne samenwerking  een nog mooier hockeyseizoen.

“We dragen de hockeywereld een warm hart toe, zeker hier in Mijdrecht”, zegt Theo Mulder. Tevens  zien wij dat Volvo’s een geliefde auto is onder hockeyers.” Ruim, veilig en een mooie design” beaamt Jeroen van Hemel.

Volvo is al meer dan 20 jaar fan van de Nederlandse hockeysport en focust zich de laatste jaren op het ‘brengen van talent’. Het sponsorcontract houdt onder andere in dat de hockey vereniging  een Volvo Clubbonus van € 1.000,- ontvangt, wanneer een lid van Hockey Vereniging Mijdrecht  een nieuwe Volvo koopt of leaset bij Volvo Bangarage. Daarnaast is er aandacht voor het plannen van verschillende leuke en leerzame  evenementen, zoals een jeugdhockeyclinic met een  international, bijvoorbeeld Billy Bakker.

Wij zijn blij met een sponsor zoals Volvo Bangarage, één van onze velden draagt de naam “Banveld”, maar we waarderen ook dat het credo ‘brengen van talent’. Onze jeugd kijkt zeker uit naar een georganiseerde hockeyclinic, aldus Jeroen van Hemel.